Ασταμάτητη Ατλέτικο, «καθάρισε» την Αλαβές και είναι στο -3 από την κορυφή!
i

© prtscr

Ασταμάτητη Ατλέτικο, «καθάρισε» την Αλαβές και είναι στο -3 από την κορυφή!

Κώστας Τσιακλής 23:59 - 29.10.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το καθήκον της από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αλαβές, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 και παρέμεινε κοντά στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Το... τροπάρι της η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν στην έκτη διαδοχική τους νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 της Αλαβές στο «Μετροπολιτάνο» και σκαρφάλωσαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga, στο -3 από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήταν κυρίαρχοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μετά από αρκετή πίεση και κάποιες χαμένες ευκαιρίες, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 26ο λεπτό, με τον Μοράτα να «σερβίρει» στον Ρικέλμε, που με ένα ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε ο Μοράτα με μία ωραία ατομική ενέργεια.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο Μαδρίτης έριξε ταχύτητα, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να έχει τις στιγμές της. Στο 71' Γκριεζμάν μάλιστα σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, ενώ και έπειτα από δύο λεπτά ο Μολίνα έχασε μία τεράστια ευκαιρία. Τελικά η Αλαβές ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα, στο 90+6', με τον Γκεβάρα να διαμορφώνει το τελικό 2-1 και τους «ροχιμπλάνκος» να παίρνουν ένα ακόμη «τρίποντο».

Υπόκλιση στη «Βασίλισσα» και στον Μπέλιγχαμ!
LA LIGA

19:12 - 28.10.2023

Υπόκλιση στη «Βασίλισσα» και στον Μπέλιγχαμ!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κι έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης έφερε τούμπα το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, έχοντας για πρωταγωνιστή τον σπουδαίο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και πήρε τη νίκη μέσα στο «Μονζουίκ» με 2-1.

Νωρίτερα μες την ημέρα, Μπιλμπάο και Βαλένθια ήρθαν ισόπαλες με 2-2, ισόπαλες με το ίδιο σκορ ήρθαν και οι Βαγιεκάνο και Σοσιεδάδ, ενώ η Μπέτις επικράτησε 2-1 της Οσασούνα.

Η 11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA