Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αποχαιρετά τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς
i

Μιχαΐλοβιτς/©twitter

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αποχαιρετά τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Sportal newsroom 18:22 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 16.12.2022

Η είδηση του θανάτου του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς προκάλεσε σοκ σε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έφυγε από τη ζωή νικημένος από τη λευχαιμία.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ σε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, τον Μάιο του 2022, ανέφερε ότι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήταν καλύτερα.

«Η Lega Serie A εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Siniša Mihajlović, ειδώλου του ποδοσφαίρου και της ζωής. Η αγνή του κλάση ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, η δύναμή του και η ανθρωπιά του αποτελούν παράδειγμα που αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στο ιταλικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο», ανέφερε η ανακοίνωση της ιταλικής λίγκας.

«Αντίο, θα ζείτε για πάντα στις καρδιές μας», σημείωσε η Μπολόνια που ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

«Η Λάτσιο θρηνεί την απώλεια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς», τονίζει η ομάδα της Ρώμης, στην οποία ο Σέρβος αγωνίστηκε έξι χρόνια. 

Πάντα ήσουν πολεμιστής και ξέρω πόσο πολέμησες. Θα σε ευχαριστήσω που πάντα πιστεύεις σε μένα και για όλα όσα μου έχεις πει από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου, έγραψε στο instagram ο Τζίτζι Ντοναρούμα, τερματοφύλακας που έκανε ντεμπούτο στη Μίλαν όταν στον πάγκο ήταν ο Μιχαΐλοβιτς.

«Αντίο πολεμιστή. Πάλεψες μέχρι τέλους», έγραψε ο Φράνκο Μπαρέζι.

«Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μάς άφησε δίνοντας μία σπουδαία μάχη σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Εξαιρετικός αθλητής και σπουδαίος άνθρωπος που θα λείψει σε κάθε ποδοσφαιρόφιλο» Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», σχολίασε ο Τζουσέπε Κόντε, πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.