Σάλος στη Βραζιλία με Σκάρπα: Διέρρευσε συνομιλία του με μάνατζερ - «Αν η μετάνοια σκότωνε, θα ήμουν νεκρός»

O Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

Σάλος στη Βραζιλία με Σκάρπα: Διέρρευσε συνομιλία του με μάνατζερ - «Αν η μετάνοια σκότωνε, θα ήμουν νεκρός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:13 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 13.03.2024

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Γκουστάβο Σκάρπα, με αφορμή συνομιλία του με μάνατζερ η οποία διέρρευσε. Σε αυτή, ο παίκτης εξέφραζε τα παράπονά του για την Ατλέτικο Μινέιρο, τονίζοντας πως άλλα του έταξε και άλλα του πρόσφερε.

Το πέρασμα του Γκουστάβο Σκάρπα από τον Ολυμπιακό δεν ήταν και το πιο ιδανικό. Παρά τις προσδοκίες προς το πρόσωπό του, ο Βραζιλιάνος τελικά δεν κατάφερε να πείσει πως αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα του κλαμπ. Κάπως έτσι, τον περασμένο Ιανουάριο, το σύντομο πέρασμά του από την Ελλάδα ολοκληρώθηκε άδοξα, με τον ίδιο να επιστρέφει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εντούτοις, ούτε και εκεί δεν έμεινε για πολύ, αφού η Ατλέτικο Μινέιρο πλήρωσε τη ρήτρα του στους Άγγλους και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Το όνομά του προκάλεσε... πανικό στους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα της απόκτησής του. Εν τέλει, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Λίγο καιρό μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα, ο Σκάρπα βρίσκεται στο επίκεντρο για τις φτωχές του αποδόσεις. Σε αυτές ήρθε να προστεθεί η διαρροή της συνομιλίας του με μάνατζερ, η οποία προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο σάλο γύρω από το όνομα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός εξέφρασε στον ατζέντη τα παράπονά του για την Ατλέτικο Μινέιρο, τονίζοντας πως άλλα πράγματα του έταξαν και άλλα του πρόσφεραν. «Εάν η μετάνοια μπορούσε να σκοτώσει, τότε εγώ θα ήμουν νεκρός. Εδώ μου υποσχέθηκαν μία καλή δομή και τελικά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έλεγε η υπόσχεση. Εδώ έχουμε ένα χάος», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης προς τον ατζέντη.

Για την ιστορία, ο Σκάρπα έχει αγωνιστεί σε επτά από τους οκτώ αγώνες της ομάδας του, δίχως να καταφέρει να σκοράρει κάποιο τέρμα. Μάλιστα, ως επί το πλείστον εκείνος αγωνίστηκε ως βασικός, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο μεσοεπιθετικός δεν έχει ούτε ασίστ.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γκουστάβο Σκάρπα τον Αύγουστο του 2023. Εκείνος έμεινε στους «ερυθρόλευκους» για περίπου έξι μήνες, όπου και αγωνίστηκε σε 11 αναμετρήσεις. Σε καμία από αυτές δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά ούτε και να δώσει κάποια ασίστ.