Ο Συλαϊδόπουλος έχει νικήσει ξανά την Μπάγερν αλλά όχι με τον Ολυμπιακό

Ο Συλαϊδόπουλος έχει νικήσει ξανά την Μπάγερν αλλά όχι με τον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:40 - 13.03.2024

Μία ακόμα νίκη εναντίον των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου μετράει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, η οποία είχε έρθει λίγα χρόνια πριν.

Σαν... ασταμάτητο τρένο μοιάζουν τα «μωρά» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, τα οποία έχουν βάλει πλώρη προς τον μεγάλο τελικό του Youth League. Το τελευταίο εμπόδιο το οποίο προσπέρασε η Κ19 του Ολυμπιακού ήταν η Μπάγερν Μονάχου, της οποίας και επικράτησε στη Γερμανία με 3-1.

Στο 32ο λεπτό οι παίκτες του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Σμιτ και ο Μουζακίτης με κοντινό τελείωμα έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά μετά ο Παπακανέλλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, πέρασε δύο αντίπαλους από τα αριστερά και με εντυπωσιακό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών. Το τρίτο και αποτελειωτικό γκολ ήρθε από τον Μπάμπη Κωστούλα, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί σούταρε έξω από τη περιοχή.

Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν μία άνετη νίκη κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, η οποία τους φέρνει στα ημιτελικά του UEFA Youth League. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος επικράτησε κόντρα σε ομάδα από τις ακαδημίες των «Βαυαρών».

Λίγα χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου του 2017, εκείνος οδήγησε την Κ17 του Παναθηναϊκού στον μεγάλο τελικό του Puskas Cup, προσπερνώντας το εμπόδιο - και - των Γερμανών. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στην «Πάντσο Αρενα» της Ουγγαρίας, το «τριφύλλι» επικράτησε της Μπάγερν με 3-0, έχοντας τότε στον πάγκο του τον Έλληνα τεχνικό. Μάλιστα, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου και τερματίζοντας στην πρώτη θέση, ο Παναθηναϊκός Κ17 έφτασε στον τελικό, εκεί όπου ηττήθηκε με 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολυμπιακός κατά «Μακελειού»: «Θα φτάσουμε στους εμπνευστές κάθε είδους συκοφαντίας και οι ένοχοι θα πληρώσουν το τίμημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:34 - 13.03.2024

Ολυμπιακός κατά «Μακελειού»: «Θα φτάσουμε στους εμπνευστές κάθε είδους συκοφαντίας και οι ένοχοι θα πληρώσουν το τίμημα»

Ανακοίνωση κατά της γνωστής εφημερίδας «Μακελειό» εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή δημοσίευμα που αφορούσε τα περιστατικά στο Ρέντη και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού.

Για την ιστορία, στο ματς εναντίον της Μπάγερν, ο Σκεντεράι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους». Στο 54ο λεπτό και στο 75ο ο Εμμανουηλίδης σκόραρε δύο φορές και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως σε εκείνη την ομάδα αγωνιζόταν και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος πλέον ανήκει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Ο 22χρονος χαφ έχει έρθει με μορφή δανεισμού από τη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, με τη συμφωνία να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.