Σκέφτεται τον Βιεϊρά για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μαρινάκης

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©intime

Σκέφτεται τον Βιεϊρά για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μαρινάκης

Sportal newsroom 18:46 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 04.04.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξετάζει το ενδεχόμενο να προσλάβει τον Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο της Νότιγχαμ, εφόσον προχωρήσει στην απόλυση του Στιβ Κούπερ.

Τα αγγλικά ΜΜΕ βλέπουν κι άλλη απόλυση προπονητή στην Premier League.

Αυτή τη φορά έμμεσα η υπόθεση έχει κι ελληνικό ενδιαφέρον, αφού αφορά τη Νότιγχαμ Φόρεστ ιδιοκτησίας του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο τελευταίος, ήδη αναζητά προπονητή και για τους Πειραιώτες, αλλά στην Αγγλία φέρεται να έχει καταλήξει στον διάδοχο του Κούπερ, αν αποφασιστεί το διαζύγιο.

Premier League: Τεσσάρα και η Άρσεναλ, στο +8 από τη Σίτι – Ο Ποντένσε πλήγωσε τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Μαρινάκη!
PREMIER LEAGUE

18:57 - 01.04.2023

Premier League: Τεσσάρα και η Άρσεναλ, στο +8 από τη Σίτι – Ο Ποντένσε πλήγωσε τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Μαρινάκη!

Premier League: Η Άρσεναλ ήταν κυνική, λύγισε 3-0 τη Λιντς και ξέφυγε ξανά στο +8 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ποντένσε πλήγωσε τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σπουδαίες νίκες για Μπόρνμουθ και Κρίσταλ Πάλας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην «Daily Mail» ο παλαίμαχος Γάλλος άσος Πατρίκ Βιεϊρά είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τη Νότιγχαμ, εφόσον σήμερα το βράδυ ηττηθεί από τη Λινς και απολυθεί ο Στιβ Κούπερ.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «η Φόρεστ έχει επτά ματς χωρίς νίκη και βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αν ηττηθεί το βράδυ εκτός έδρας από τη Λιντς, τότε η αντίπαλός της θα την προσπεράσει και θα βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει τον Μαρινάκη στην απόφαση ν’ απολύσει τον Κούπερ, εξαιτίας των αποτελεσμάτων. 

Στην περίπτωση που ο Κούπερ δει την πόρτα της εξόδου, αποκαλύπτουμε ότι φαβορί είναι ο Βιεϊρά, ο οποίος αποχώρησε από την Κρίσταλ Πάλας πριν από τρεις εβδομάδες. Ο Βιεϊρά απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, αφού έμεινε με την Κρίσταλ Πάλας για εννέα αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Ο Κούπερ μπορούσε να φύγει πολύ πιο πριν όταν η Φόρεστ συνετρίβη 4-0 από τη Λέστερ, αλλά η διοίκηση τότε αποφάσισε να τον κρατήσει».