Σκληρή ανακοίνωση από τους ultras της Παρί: «Μετά το "χαστούκι" στο πρώτο ματς με τη Νιούκαστλ, πρέπει να κερδίσουμε για να... ξεπλύνουμε την ντροπή»

Σκληρή ανακοίνωση από τους ultras της Παρί: «Μετά το "χαστούκι" στο πρώτο ματς με τη Νιούκαστλ, πρέπει να κερδίσουμε για να... ξεπλύνουμε την ντροπή»

Δημήτρης Χούπης 17:00 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 28.11.2023

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν μέσω μιας ανακοίνωσης ζήτησαν από όλο τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε να πάρουν τη νίκη για να "ξεπλύνουν" την ντροπή από την ήττα από τη Νιούκαστλ με 1-4 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Αγγλία.

Οι ultras της Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζονται για τον «τελικό» απέναντι στη Νιούκαστλ, σε ένα παιχνίδι που παίζεται η συνέχειά της στο Champions League. Συγκεκριμένα η ομάδα του Παρισιού σε περίπτωση που γνωρίσει την ήττα από τις «καρακάξες» και η Μίλαν επικρατήσει της Ντόρτμουντ, τότε θα μπει σε μπελάδες, αφού θα πέσει στην τρίτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Κάπως έτσι οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρί έχουν αρχίσει να μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα του αγώνα, βγάζοντας μια ανακοίνωση, στην οποία ζητούν από όλο τον κόσμο της ομάδας να εμψυχώσει τους παίκτες του Ενρίκε

«Μετά το "χαστούκι" στον πρώτο γύρο, οι παίκτες μας πρέπει να αντιδράσουν για να ξεπλυθεί αυτή η ντροπή. Γι' αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε όλη τη στήριξη του Park des Princes και όχι μόνο του Virage Auteuil. Είναι ένα από τα πιο καθοριστικά βράδια, όπου η Παρί μπορεί να γράψει ιστορία

Όπως ζητήθηκε και από τον προπονητή μας στη συνέντευξη Τύπου, ας κάνουμε το Parc des Princes όπως δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε. Κάθε οπαδός θα έχει σημαντικό ρόλο, είναι χρέος όλων να ωθήσουμε την ομάδα προς τη νίκη», αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. 

Σκηνές χάους στο Παρίσι

Απίστευτο: Η Παρί έδωσε 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ ενώ είχε κάταγμα!
LIGUE 1

16:58 - 22.11.2023

Απίστευτο: Η Παρί έδωσε 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ ενώ είχε κάταγμα!

Μπορεί ο Νεϊμάρ να έχει φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe» προχώρησε σε μία φοβερή αποκάλυψη που αφορά το διάστημα που ο Βραζιλιάνος ήταν παίκτης της γαλλικής ομάδας...

Ένα βράδυ πριν από τον αγώνα της Παρί με τη Νιούκαστλ, οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν σε σύγκρουση στους δρόμους του Παρισιού. Οι φίλοι της αγγλικής ομάδας που έκαναν το ταξίδι μέχρι τη γαλλική πρωτεύουσα δέχτηκαν επίθεση από τους ultras των Παριζιάνων, με τους Άγγλους να πετούν καρέκλες και τραπέζια για να αμυνθούν.