Σοκ: Ολλανδός πρώην διεθνής βρέθηκε «χαμένος» υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ – Οδηγήθηκε άμεσα σε κλινική αποτοξίνωσης

Σοκ: Ολλανδός πρώην διεθνής βρέθηκε «χαμένος» υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ – Οδηγήθηκε άμεσα σε κλινική αποτοξίνωσης

Sportal newsroom 20:04 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 28.09.2023

Μέσα σε ένα χρόνο ο Ντάριλ Τζανμάατ βρέθηκε από τους αγωνιστικούς χώρους της Αγγλίας σε κέντρο αποτοξίνωσης, αφού ο πρώην διεθνής με την Ολλανδία εντοπίστηκε «χαμένος» υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα την άνοιξη του 2022, ο Ντάριλ Τζανμάατ αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να γίνει ο αθλητικός διευθυντής της Ντεν Χάαχ. Προηγουμένως, ο ίδιος είχε ένα πλούσιο παλμαρέ, το οποίο μεταξύ άλλων περιλάμβανε θητεία στο αγγλικό πρωτάθλημα και στις μεγάλες ομάδες της Ολλανδίας.

Το 2023 όμως τον βρήκε στη χειρότερη δυνατή κατάσταση. Πριν από λίγα  24ωρα ο ίδιος είχε εξαφανιστεί και στην αναζήτησή του ενεπλάκη η αστυνομία, υπό τον φόβο ότι ο ίδιος θα ήταν νεκρός. Τελικά, ο 34χρονος εντοπίστηκε «χαμένος» υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, με την είδηση να κάνει το γύρο της Ολλανδίας.

Όπως μετέδωσαν τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας, μάλιστα, ο Τζάνμάατ μετά το περιστατικό στάλθηκε σε κλινική στην Ολλανδία, όπου νοσηλεύονται οι πλουσιότεροι άνθρωποι της χώρας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής έκλεισε την καριέρα του στην Ντεν Χάαχ, όπου και έγινε τεχνικός διευθυντής της. Ωστόσο δεν έμεινε για πολύ στη θέση αυτή. Μάλιστα, τα προβλήματά με το αλκόολ και τα ναρκωτικά φαίνεται να ξεκίνησαν πριν τη λήξη της καριέρας του και αυτό οδήγησε στο «κρέμασμα» των παπουτσιών του.

Επίθεση σοκ σε 8χρονο κορίτσι από οπαδούς της Ατλέτικο: «Γαμ@@@ κορίτσι! Φύγε, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε»
LA LIGA

09:55 - 27.09.2023

Επίθεση σοκ σε 8χρονο κορίτσι από οπαδούς της Ατλέτικο: «Γαμ@@@ κορίτσι! Φύγε, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε»

Απίστευτο ρατσιστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν το ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ, καθώς 8χρονο κορίτσι που φορούσε φανέλα του Βινίσιους δέχθηκε απειλές από οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

 Εκτός από τη γενέτειρά του Ντεν Χάαχ, όπου ξεκίνησε και τελείωσε την καριέρα του, ο Τζανμάατ έπαιξε για τη Χέρενφεν και τη Φέγενορντ και στη συνέχεια πήγε στην Αγγλία, όπου έπαιξε δύο σεζόν για τη Νιούκαστλ και τέσσερις για τη Γουότφορντ.