Το Sportal παίζει παντού (vids)

Το Sportal παίζει παντού (vids)

Sportal newsroom 11:57 - 27.09.2023

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κάιλ Γκάι και Κώστας Αντετοκούνμπο τραγούδησαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού στην κάμερα του Sportal και... έριξαν το ίντερνετ, καθώς έγιναν viral!

Σε μεγάλα κέφια οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη Media Day της Euroleague, ενόψει της σεζόν 2023-24. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν δεν έμειναν μόνο στις δηλώσεις για τη σεζόν που έρχεται, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι προσδοκίες είναι υψηλές.

Οι παίκτες των «πράσινων» έδειξαν πως είναι ταλαντούχοι και σε άλλους τομείς, πέραν του μπάσκετ. Και αυτά τους τα ταλέντα εκτιμήθηκαν δεόντως από τον κόσμο, καθώς έγιναν viral. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τρεις νεοφερμένοι στο «τριφύλλι», οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κάιλ Γκάι και Κώστας Αντετοκούνμπο, άφήσαν για λίγο τις μπάλες και έπιασαν το μικρόφωνο του Sportal, για ένα challenge διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Οι τρεις παίκτες τραγούδησαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ακόμα και ο επίσημος λογαριασμό της Euroleague πόσταρε το συγκεκριμένο βίντεο, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να αποθεώνουν τους τρεις παίκτες για τις φωνητικές ικανότητές τους.

Μάλιστα και ο Τζέριαν Γκραντ, που βρισκόταν στα πέριξ του ΟΑΚΑ εκείνη την ώρα, απαθανάτισε τη στιγμή, με το Sportal να παίζει... παντού και την στιγμή αυτή να κλέβει τις εντυπώσεις σε μια «καταπράσινη» μέρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων!