Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Παναθηναϊκό - Δεν περίμενα να επιστρέψω» (vid)

Ιωάννης Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Παναθηναϊκό - Δεν περίμενα να επιστρέψω» (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 16:23 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 26.09.2023

Οι στόχοι του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, το αναμορφωμένο ΟΑΚΑ αλλά και η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ήταν τα θέματα που ανέλυσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις του στο Sportal, κατά τη media day της Euroleague.

Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερά του Sportal, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι οι «πράσινοι» φέτος έχουν βλέψεις να κατακτήσουν τους εγχώριους τίτλους και να βρεθούν στο Final 4 της Euroleague, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις αλλαγές στο ΟΑΚΑ, ενώ επισήμανε και το πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι της πρεμιέρας της φετινής Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Οταν έφυγες για Βελιγράδι, είχε στο μυαλό σου την επιστροφή;

Όχι, δεν το είχα στο μυαλό μου ότι θα επιστρέψω. ην αγάπη μου για τον παναθηναϊκό την ξέρουν όλοι. Είμαι χαρούμενος που ήρθα, θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είσαι σε μια ομάδα διαφορετική από την Παρτίζαν. Μπορεί να βάλει μεγαλύτερους στόχους; Είναι κάτι που έχει περάσει και στον κόσμο.

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, έχουμε υψηλούς στόχους. Έχουμε το ρόστερ για να κατακτήσουμε πολλά πράγματα. Να είμαστε υγιείς και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο.

Μπαίνει ο πήχης μέχρι την κατάκτηση της Euroleague;

Το έχει πει ο κόουτς, υπάρχουν βλέψεις για μεγάλους στόχους. Η ομάδα τερμάτισε πέρυσι στις τελευταίες θέσεις. Θέλουμε το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε την κορυφή και να πάμε στο Final 4. Πρέπει να γίνουν όλα βήμα - βήμα και να δουλέψουμε πολύ.

Έχετε στο μυαλό σας ότι ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα;

Είναι ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό για εμάς, θα είναι στην έδρα μας. Τα ντέρμπι είναι πάντα διαφορετικά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας.

Οι αλλαγές στο ΟΑΚΑ πως σου φαίνονται;

Το γήπεδο ομορφαίνει, το παρκέ είναι πολύ ωραίο. Έχουν γίνει τόσα ωραία πράγματα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Για Λεσόρ και Βιλντόζα

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Γι’ αυτό φτιάχτηκε αυτή η ομάδα - Καλό μπάσκετ με άμεσα αποτελέσματα» (vids)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:15 - 23.09.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Γι’ αυτό φτιάχτηκε αυτή η ομάδα - Καλό μπάσκετ με άμεσα αποτελέσματα» (vids)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και τόνισε στην κάμερα του Sportal πως όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν τον στόχο για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτό το ρόστερ, ενώ είναι αισιόδοξος πως γρήγορα θα βρουν χημεία και αυτοματισμούς.

Όσον αφορά τον Βιλντόζα ήμασταν αντίπαλοι. ταλαντούχος γκαρντ, έχει φαντασία και μεγάλο ταλέντο. Ο Λεσόρ έχει μια φοβερή δόση καλής τρέλας για το μπάσκετ. Ο κόσμος τον έχει ήδη αγαπήσει για το πάθος του και τον τρόπο που παίζει. Είμαστε φίλοι κάναμε παρέα και στο Βελιγράδι.

Tags: