Σοκ: Ποδοσφαιρίστρια στραγγαλίστηκε από τον άνδρα της ενώ τα παιδιά τους ήταν στο διπλανό δωμάτιο – Ο σύζυγος άφησε σημείωμα ότι αυτοκτόνησε!

Σοκ: Ποδοσφαιρίστρια στραγγαλίστηκε από τον άνδρα της ενώ τα παιδιά τους ήταν στο διπλανό δωμάτιο – Ο σύζυγος άφησε σημείωμα ότι αυτοκτόνησε!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:36 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 09.04.2024

Φρίκη στη Αργεντινή, αφού μία ποδοσφαιρίστρια ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε από τον άντρα της την ώρα που τα παιδιά τους ήταν στο διπλανό δωμάτιο.

Μία σοκαριστική είδηση ήρθε στη φόρα από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα, μία 30χρονη ποδοφαιρίστρια, η Φλορένσια Γκιναζού βρέθηκε στραγγαλισμένη από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι οι δύο γιοι τους, επτά και πέντε ετών, βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο και έπαιζαν playstation.

Ένα δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι ο μεγαλύτερος γιος χτύπησε την πόρτα του δωματίου, που έγινε η δολοφονία, ωστόσο εκείνη ήταν κλειδωμένη από μέσα και κανείς δεν έδωσε απάντηση. Λίγο πιο μετά βγήκε στην αυλή του σπιτιού, πριν κάποιος από τους γείτονες διαβάσει το σημείωμα που είχε αφήσει και καλέσει την αστυνομία.

Πρέπει να τονιστεί ότι ότι ο άνδρας που διέπραξε το έγκλημα, πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του αμέσως μετά από τη δολοφονία. Η Γκιναζού αγωνιζόταν στη γυναικεία ομάδα της Κλουμπ Ατλέτικο Αρχεντίνο, η οποία από την πόλη της Μεντόσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Florencia Guiñazú ήταν παίκτρια στην Πρώτη Κατηγορία Γυναικείου Ποδοσφαίρου 11 του Club Atlético Argentino. Λυπούμαστε πολύ για τη δολοφονία της, που ήταν ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ. Χθες ο σύζυγός της, Ignacio Noto, τη ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Παρά το γεγονός ότι ήταν νομικά ήταν ακόμη παντρεμένοι, είχαν χωρίσει, τον είχε ήδη καταγγείλει επανειλημμένα, και συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος τον Νοέμβριο του 2023. Η Florencia είχε 2 παιδιά, τον Άμπαρ και τον Μίλο, 5 και 7 ετών, Ο δολοφόνος-γυναικοκτόνος άφησε σημάδι στην πόρτα του σπιτιού που έλεγε:

"Καλέστε την αστυνομία, τα παιδιά είναι μόνα τους". Πολλές λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πένθος, μια ακόμη γυναίκα δολοφονήθηκε στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Ακριβώς όπως σε αυτήν την εικόνα θα σε θυμόμαστε πάντα Flor, να απλώνεις το χέρι σου με ένα χαμόγελο».