Νεκρός οπαδός στη Βραζιλία μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στον λαιμό

Νεκρός οπαδός στη Βραζιλία μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στον λαιμό

Δημήτρης Χούπης 11:44 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 08.04.2024

Πανικός προκλήθηκε στη Βραζιλία στον αγώνα Ρεμό - Παϊσάντου, με έναν οπαδό να πέφτει νεκρός μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στον λαιμό κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Επεισόδια με έναν νεκρό έγιναν στη Βραζιλία μετά από τον αγώνα Ρεμό - Παϊσάντου για το Κύπελλο Παραένσε. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στο τέλος οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στο πάρκινγκ έξω από το γήπεδο και σε κάποιο σημείο ο Πάολο Αλεξάντρε Σίλβα Ντίας, έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στον λαιμό.

Την είδηση του θανάτου του την έκανε γνωστή η τοπική αστυνομία. Μετά την είδηση του θανάτου του οπαδού, οι δύο ομάδες έβγαλαν ανακοινώσεις, όπου έδειξαν τη θλίψη τους για τον χαμό του 30χρονου.

Επος: Οπαδός στη Βραζιλία έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο καπνίζοντας μαριχουάνα (vids)
REST OF THE WORLD

12:35 - 31.03.2024

Επος: Οπαδός στη Βραζιλία έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο καπνίζοντας μαριχουάνα (vids)

Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στα γήπεδα της Βραζιλίας και συγκεκριμένα στον αγώνα της Ναούτικο με την Σπορτ Ρεσίφε, καθώς ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε βόλτες αμέριμνος, καπνίζοντας μαριχουάνα.

«Η Κλαμπ ντο Ρεμό δηλώνει τη θλίψη της για τον θάνατο του οπαδού, στο παιχνίδι Ρε-Πα (Ρεμό - Παϊσάντου) την Κυριακή στο γήπεδο Μανγκεράο. Η ομάδα είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας από όλους και αντιλαμβάνεται ότι το αθλητικό περιβάλλον είναι ένα αποκλειστικά δημοκρατικό, χωρίς αποκλεισμούς, χώρος αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που να μπορούν να το επισκέπτονται όλοι. Η ομάδα επιβεβαιώνει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα περιβάλλον ειρήνης και αποκηρύσσει κάθε πράξη αυτού του είδους. Δείχνουμε αλληλεγγύη στην οικογένεια και τους φίλους του οπαδού», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ρεμό.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα από τα πιο βίαια ντέρμπι στη Βραζιλία, αφού μόνο φέτος έχουν καταγραφεί δύο θάνατοι. Ο πρώτος ήταν τον Φεβρουάριο όταν ένας οπαδός της Ρεμό έχασε τη ζωή του, με την αστυνομία να υποπτεύεται πως έπεσε θύμα ενέδρας. Ενώ τρεις μέρες μετά ένας οπαδός της Παϊσαντού έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι.