Άγρια επεισόδια στη Σεβίλλη: Φωτοβολίδες, καρέκλες και πολύ ξύλο μεταξύ οπαδών Μπιλμπάο και Μαγιόρκα πριν τον τελικό του Copa del Rey (vids)

Άγρια επεισόδια στη Σεβίλλη: Φωτοβολίδες, καρέκλες και πολύ ξύλο μεταξύ οπαδών Μπιλμπάο και Μαγιόρκα πριν τον τελικό του Copa del Rey (vids)

Γιώργος Σακελλαρίου 19:39 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 06.04.2024

Χαμός στη Σεβίλλη πριν τον τελικό του Copa del Rey ανάμεσα στους οπαδούς της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Μαγιόρκα, οι οποίοι ενώθηκαν με αυτούς της Μπέτις.

Απίστευτης βιαιότητας επεισόδια στη Σεβίλλη.

Στην πόλη της Ανδαλουσίας είναι προγραμματισμένος για τις 23.00 ώρα Ελλάδας ο τελικός του Copa del Rey Αθλέτικ ΜπιλμπάοΜαγιόρκα.

Στην πόλη έχουν βρεθεί δεκάδες χιλιάδες Βάσκοι οπαδοί, αν και έχουν πάρει 21.000 εισιτήρια. Στη Σεβίλλη έχουν φτάσει πολλαπλάσιοι οπαδοί και στο κέντρο συναντήθηκαν με αυτούς της Μαγιόρκα, αν και υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Οι νησιώτες είχαν τη... συμπαράσταση οπαδών της Μπέτις και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια με τους οπαδούς της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Εκτοξεύτηκαν φωτοβολίδες, πέτρες, καρέκλες, κάθε είδους αντικείμενο ήταν πολεμοφόδιο στα χέρια των χούλιγκανς των δύο ομάδων, ενώ υπήρχαν ακόμα και οπαδοί που είχαν ναζιστικά σύμβολα και υπήρξαν καταγγελίες από τους Βάσκους. Υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα και η αστυνομία δεν μπορούσε να «σβήσει» τις πολλές εστίες επεισοδίων.

Σε κάθε περίπτωση, τα επεισόδια είναι αρκετά σοβαρά και το κέντρο της Σεβίλλης είναι εμπόλεμη ζώνη.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια