Σοβαρά επεισόδια στην Αργεντινή και διακοπή αγώνα – Οι αστυνομικοί έριξαν πλαστικές σφαίρες στους οπαδούς και οι πυροσβέστες εκτόξευσαν νερό! (vid)

Σοβαρά επεισόδια στην Αργεντινή και διακοπή αγώνα – Οι αστυνομικοί έριξαν πλαστικές σφαίρες στους οπαδούς και οι πυροσβέστες εκτόξευσαν νερό! (vid)

Sportal newsroom 23:29 - 25.03.2024

Στην Αργεντινή τα φαινόμενα βίας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες δεν σταματούν. Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση Γοδόι Κρουζ – Σαν Μαρτίν.

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αργεντινή και συγκεκριμένα μεταξύ των οπαδών της Γοδόι Κρούζ.

Όλα ξεκίνησαν στο ημίωρο της αναμέτρησης. Οπαδοί των γηπεδούχων γκρέμισαν ένα διαχωριστικό κιγκλίδωμα στην εξέδρα και κινήθηκαν κατά των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι διεκόπη για 25 λεπτά και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα ξανάρχισε. Για να συμβεί αυτό επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η πυροσβεστική που έριχνε νερό στους ταραξίες!

Η αναμέτρηση εξαρχής ήταν υψηλού ρίσκου, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου Αργεντινής, λόγω της έντονης κόντρας που έχουν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Οι χούλιγκανς εκμεταλλεύτηκαν τα μέτρα της αστυνομίας του Σαν Λουίς, που δεν ήταν και τα καλύτερα δυνατά.

Όλα ξεκίνησαν, λοιπόν, όταν κάποιοι οπαδοί της Γοδόι, έσπασαν το διαχωριστικό και κινήθηκαν προς αυτούς της Σαν Μαρτίν. Οι τελευταίοι απάντησαν, έσπασαν και πέταξαν καθίσματα και κάγκελα. να χρησιμοποιηθούν ως βλήματα, η αστυνομία κατέστειλε με σφαίρες από καουτσούκ και πέταξε νερό. Πίσω, κάποιοι οπαδοί, που είχαν ταξιδέψει και από τις δύο επαρχίες, διακρίνονταν να βγαίνουν από το γήπεδο.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια