Γκάφα από τον Διούδη στην Πολωνία που οδήγησε την ομάδα του σε ισοπαλία (vid)
i

©prtscr

Γκάφα από τον Διούδη στην Πολωνία που οδήγησε την ομάδα του σε ισοπαλία (vid)

Ορέστης Καδδάς 22:46 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:51 - 07.10.2023

Ο Σωκράτης Διούδης έκανε κακή έξοδο, με αποτέλεσμα η ομάδα του να δεχθεί γκολ και να χάσει βαθμούς στη μάχη του τίτλου στην Πολωνία.

Ο Σωκράτης Διούδης από πέρυσι αγωνίζεται στην Πολωνία για χάρη της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει κάνει καλές εμφανίσεις, που μάλιστα «ανάγκασαν» τον Γκουστάβο Πογέτ να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του για τα παιχνίδια της Εθνικής για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία και την Ολλανδία.

Ωστόσο, στο τελευταίο του παιχνίδι, υπέπεσε σε ένα σημαντικό λάθος που κόστισε στην ομάδα. Ο 30χρόνος έκανε κακή έξοδο κατά την εκτέλεση ενός φάουλ με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στην Πιαστ Γκλίβιτσε, του Αλέξανδρου Κατράνη να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. 

Το σκορ έμεινε έτσι στο 1-1 και η Ζαγκλέμπιε Λούμπιν έχασε βαθμούς στη μάχη του τίτλου, μένοντας στην 4η θέση με 20 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή έχοντας και παιχνίδι περισσότερο.

Με Κωνσταντέλια αλλά χωρίς Δουβίκα οι κλήσεις της εθνικής ομάδας
EURO

15:59 - 03.10.2023

Με Κωνσταντέλια αλλά χωρίς Δουβίκα οι κλήσεις της εθνικής ομάδας

Ο Γκουστάβο Πογέτ άφησε ξανά εκτός τον Τάσο Δουβίκα, αλλά αυτή τη φορά συμπεριέλαβε τον Γιάννη Κωνσταντέλια για τα παιχνίδια της εθνικής με Ιρλανδία και Ολλανδία. Εκτός και ο Μπάλντοκ. Διούδης αντί Αθανασιάδη.

Δείτε εδώ τη φάση: