Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως δεν τα «βλέπει» τα... πέναλτι

Σολμπάκεν - Μαρτίνεθ

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως δεν τα «βλέπει» τα... πέναλτι

Διονύσης Βερβελές 15:39 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 25.11.2023

Η κουβέντα που γίνεται περί Σολμπάκεν και επιστροφής του στη Ρόμα…

Τα τελευταία 24ωρα έχει «σηκωθεί» αρκετά η συζήτηση για επιστροφή του Όλα Σολμπάκεν στη Ρόμα και τη διακοπή δανεισμού του από τον Ολυμπιακό. Έχουν ακουστεί διάφορα περί «πέναλτι» που θα έχει η ομάδα του Πειραιά και τους όρους που είχαν βάλει από το περασμένο καλοκαίρι οι Ιταλοί για τον Νορβηγό εξτρέμ.

Κακά τα ψέματα ο Σολμπάκεν δεν έχει «πιάσει», τουλάχιστον για την ώρα, στον Ολυμπιακό. Δεν έχει δώσει κάτι στους «ερυθρόλευκους» όσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Δεν είναι το γεγονός πως μιλάμε για ένα από τα «βαριά» συμβόλαια, αλλά έχει να κάνει με τους στόχους που έχει βάλει ο Ολυμπιακός και δεν πρόκειται να κάτσει η ομάδα να δει αριθμούς και «πέναλτι».

Άλλωστε ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο πρόεδρός του Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν τον ενδιαφέρουν τα θέματα αυτά. Αν δηλαδή δεν τηρηθούν κάποιοι όροι στα συμβόλαια και κληθεί η ομάδα να πληρώσει το κάτι παραπάνω. Αυτό που υπάρχει όλα τα χρόνια στους «ερυθρόλευκους» και φυσικά είναι προς όφελος της ομάδας, είναι το γεγονός πως αυτό που κοιτούν στον σύλλογο είναι να πηγαίνει μπροστά ο Ολυμπιακός και να πετυχαίνει τους στόχους του.

Για αυτό και η φιλοσοφία που υπάρχει είναι να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν έτοιμοι να βοηθήσουν και να δώσουν στην ομάδα αυτά που πραγματικά μπορούν. Δεν έχει κάτσει ποτέ ο Ολυμπιακός να σκεφτεί όρους συμβολαίων και τα σχετικά.

Έτσι και στην περίπτωση του Σολμπάκεν, αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει πως ο Νορβηγός τελικά δεν μπορεί να δώσει κάτι γιατί προφανώς δεν έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, τότε θα γίνει η κίνηση που πρέπει όποιες και αν είναι οι οικονομικές συνέπειες. Αντιθέτως αν κριθεί πως ο παίκτης της Ρόμα βρίσκεται σε μία κατάσταση που δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, τότε θα μείνει στο ρόστερ και θα πάρει τις ευκαιρίες του για να το αποδείξει, απλά τα πράγματα... Αυτή τη στιγμή πάντως, οι πόντοι δεν δείχνουν να είναι με το μέρος του. Κάθε άλλο…