Ο Σον αισθάνεται υπεύθυνος για την αποχώρηση του Κόντε από την Τότεναμ

Αντόνιο Κόντε & Σον

i

Αντόνιο Κόντε & Σον/©Photo by Alex Davidson/Getty Images/Ideal Images

Ο Σον αισθάνεται υπεύθυνος για την αποχώρηση του Κόντε από την Τότεναμ

Κώστας Τόπας 15:01 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 29.03.2023

Ο Χιουνγκ-Μιν Σον επιβεβαιώνει ότι η κακή του εμφάνιση με τη φανέλα της Τότεναμ τη φετινή σεζόν μπορεί να είχε να κάνει με την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού, Αντόνιο Κόντε.

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χιουνγκ-Μιν Σον νιώθει υπεύθυνος για την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από τον σύλλογο, λόγω της κακής απόδοσης του αυτή τη σεζόν. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός, ο οποίος έχει πετύχει μόλις έξι γκολ αυτή τη σεζόν, δήλωσε ότι λυπάται πολύ για την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού , τον οποίο περιέγραψε ως« έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο» και με τον οποίο είχε «ένα μεγάλο ταξίδι μαζί». .

«Ως παίκτης, λυπάμαι πραγματικά. Είναι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης και είχαμε ένα σπουδαίο ταξίδι μαζί. Έπρεπε να είχα παίξει καλύτερα. Αισθάνομαι υπεύθυνος για την αποχώρησή του, επειδή δεν έχω βοηθήσει τόσο πολύ τον σύλλογο. Είμαι ευγνώμων για ό,τι έχει κάνει. Είναι τόσο σπουδαίος προπονητής και έχει τόση εμπειρία. Θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά το γεγονός ότι σημείωσε 23 γκολ την περυσινή σεζόν στην Premier League που του χάρισε το Χρυσό Παπούτσια, αυτή τη σεζόν η απόδοση του Σον έχει πέσει σε σημαντικό βαθμό και σε 37 αγώνες έχει σκοράρει δέκα γκολ, τα έξι από αυτά στο αγγλικό πρωτάθλημα. Την εποχή της αποχώρησης του Κόντε, ο οποίος επέκρινε σκληρά τους παίκτες και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου όταν ήταν ακόμα προπονητής των «σπιρουνιών», η Τότεναμ είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα, αλλά έχει ήδη αποκλειστεί τόσο από τα εγχώρια κύπελλα όσο και από την Ευρώπη.