Τρομερός Σον: Μάζευε τα σκουπίδια στο Βίλα Παρκ κι αποθεώθηκε (vid)

Σον

i

PrtScr

Τρομερός Σον: Μάζευε τα σκουπίδια στο Βίλα Παρκ κι αποθεώθηκε (vid)

Κώστας Τόπας 13:11 - 11.03.2024

Μία τρομερή σκηνή εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Τότεναμ με την Άστον Βίλα, καθώς ο Σον εντοπίστηκε να μαζεύει τα σκουπίδια από τον αγωνιστικό χώρο του Βίλα Παρκ.

Η Τότεναμ διέλυσε την Άστον Βίλα εκτός έδρας με 4-0 και μείωσε τη διαφορά από τους «χωριάτες» στους δυο βαθμούς, για την 28η αγωνιστική της Premier League. Ενας εκ των πρωταγωνιστών για τα «σπιρούνια» ήταν ο Σον, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το πολύτιμο αυτό τρίποντο.

Εκτός από το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε, ο αρχηγός της Τότεναμ έκλεψε για μία ακόμη φορά την παράσταση για σωστό λόγο, όταν μετά το τέλος του αγώνα μία κάμερα από τις κερκίδες τον «συνέλαβε» να μαζεύει τα σκουπίδια από τον αγωνιστικό χώρο του Βίλα Παρκ.

Comment
byu/Aggravating_Maize_68 from discussion
incoys

Νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Σον έδωσε στον μικρό που βγήκε μαζί του στο γήπεδο την ζακέτα του διότι του φάνηκε πως κρύωνε, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο το χειροκρότημα όλων.

Μετά από αυτό το τρίποντο, η Τότεναμ διεκδικεί την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, που μπορεί να οδηγήσει στην προσπέραση.