Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα του Ντάιερ και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με τη Μπάγερν έως το 2025

Έρικ Ντάιερ

i

PrtScr

Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα του Ντάιερ και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με τη Μπάγερν έως το 2025

Κώστας Τόπας 13:29 - 02.03.2024

Η Μπάγερν Μονάχου αποκάλυψε ότι επέκτεινε το συμβόλαιο του Έρικ Ντάιερ για άλλη μια σεζόν, έως το 2025.

Ο 30χρονος Άγγλος αμυντικός, αγωνίζεται στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου από τον φετινό Ιανουάριο, ως δανεικός από την Τότεναμ. Ωστόσο, ο Έρικ Ντάιερ θα παραμείνει στους Βαυαρούς για έναν ακόμη χρόνο. Το συμβόλαιο του 30χρονου παρατάθηκε για μία σεζόν έως τις 30 Ιουνίου 2025, αφού τηρήθηκε μια προσυμφωνημένη ρήτρα, η οποία θα ενεργοποιούσε ένα νέο 12μηνο συμβόλαιο στην «Αλιάντζ Αρίνα» εάν έπαιζε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων στη Μπάγερν.

«Το συμβόλαιο του Έρικ Ντάιερ παρατάθηκε για έναν ακόμη χρόνο μετά από συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων. Είναι ένα πολύτιμο στήριγμα στην άμυνά μας με όλο του τον χαρακτήρα», ανέφερε ο Μαξ Έμπερλ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν.

«Είμαι χαρούμενος στο Μόναχο. Τώρα το μέλλον μου έχει τακτοποιηθεί και μπορώ να επικεντρωθώ στο να παίξω καλά για τον σύλλογο και να προσπαθώ να βοηθήσω τον σύλλογο να κερδίσει αγώνες και διαγωνισμούς, παρόλο που ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς», είπε ο Ντάιερ, μετά το νέο του συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025.

Η Λίβερπουλ θα στραφεί στον Ντε Τσέρμπι αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο για τον πάγκο της
PREMIER LEAGUE

11:33 - 02.03.2024

Η Λίβερπουλ θα στραφεί στον Ντε Τσέρμπι αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο για τον πάγκο της

Έτοιμη φαίνεται πως έχουν την εναλλακτική λύση στη Λίβερπουλ σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για να καθίσει στον πάγκο της ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει παίξει επτά φορές για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, συμπεριλαμβανομένων πέντε ως βασικός για με τη φανέλα των Βαυαρών. Υπενθυμίζεται ότι γερμανικός σύλλογος είχε πληρώσει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στους Λονδρέζους για τον δανεισμό του παίκτη.