Απογοητευμένος ο Τούχελ με τη νέα «γκέλα» της Μπάγερν: «Χαρακίρι, κάναμε πράγματα που δεν έχουμε ξανακάνει»

Τόμας Τούχελ

i

PrtScr

Απογοητευμένος ο Τούχελ με τη νέα «γκέλα» της Μπάγερν: «Χαρακίρι, κάναμε πράγματα που δεν έχουμε ξανακάνει»

Κώστας Τόπας 10:20 - 02.03.2024

Ο Τόμας Τούχελ είναι απογοητευμένος που η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε γι' ακόμη μία φορά να γευτεί της χαρά της νίκης, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Φράιμπουργκ.

Η Φράιμπουργκ κατάφερε να κρατήσει την Μπάγερν στην ισοπαλία (2-2), κάνοντας το κυνήγι του τίτλου πιο μακρινό από ποτέ για την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίωρο, αλλά δείξαμε καλή αντίδραση και τελικά χάσαμε την ανταμοιβή μας», είπε ο Τούχελ σε γερμανικά Μέσα ενημέρωσης στη συνέχεια. «Το γεγονός ότι δεν κερδίζουμε έχει να κάνει με ένα τυχερό γκολ που πιθανώς θα μπορούσαμε να το υπερασπιστούμε καλύτερα».

«Παίξαμε εντελώς χωρίς δομή και πάρα πολύ απείθαρχη. Κάναμε πράγματα που δεν είχαμε προπονηθεί ή συζητήσει ποτέ πριν, με τον κεντρικό μπακ να είναι ακόμα πιο ψηλά από άλλα μπακ. Αλλά ίσως η διαφορά μεταξύ του πρώτου ημίωρου και της περιόδου μετά ήταν πολύ μεγάλη για να κερδίσουμε εδώ», είπε ο Τούχελ.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα ήταν επίσης πολύ απογοητευμένος. «Είμαστε η Μπάγερν Μονάχου και μισούμε να χάνουμε. Από τότε που είμαι εδώ στη Μπάγερν, είναι στο μυαλό μου: θέλουμε να κερδίζουμε και μισούμε να χάνουμε. Είναι πραγματικά ενοχλητικό το πώς πάνε τα πράγματα τώρα, για μένα προσωπικά, αλλά ειδικά για όλους. Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές και να κερδίσουμε τίτλους».

Νέα γκέλα για την Μπάγερν και ευκαιρία για τη Λεβερκούζεν να... ξεφύγει
BUNDESLIGA

23:38 - 01.03.2024

Νέα γκέλα για την Μπάγερν και ευκαιρία για τη Λεβερκούζεν να... ξεφύγει

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Φράιμπουργκ η Μπάγερν Μονάχου που έμεινε στην ισοπαλία (2-2) και έδωσε την ευκαιρία στην Λεβερκούζεν να ξεφύγει τελείως στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο 21χρονος διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός βλέπει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Μπάγερν εδώ και εβδομάδες. «Αυτό δεν είναι κάτι σήμερα. Πρέπει να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο θετικοί και να επιμείνουμε».