Η Μπάγερν θέλει να «κλέψει» τον Γκιρασί από τη Στουτγκάρδη

Σερού Γκιρασί

i

©Photo by Christian Kaspar-Bartke/Getty Images

Η Μπάγερν θέλει να «κλέψει» τον Γκιρασί από τη Στουτγκάρδη

Πάνος Κορομηλάς 16:53 - 13.02.2024

Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να ενεργοποιήσει τη χαμηλή ρήτρα του Σερού Γκιρασί και να τον εντάξει στο δυναμικό της από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Σερού Γκιρασί είναι μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της φετινής σεζόν στη Bundesliga. Ο επιθετικός της Στουτγκάρδης έχει πετύχει 17 γκολ σε 21 αγωνιστικές και οδηγεί την ομάδα του με ασφάλεια στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Χένες βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας απόσταση ασφαλείας έξι βαθμών από την πέμπτη Λειψία

Όπως είναι λογικό, τα επιτεύγματα του Γκιρασί δεν έχουν μείνει απαρατήρητα. Πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχο για το καλοκαίρι, αν και το συμβόλαιό του λήγει το 2026. Πόλο έλξης στην περίπτωσή του, αποτελεί η πολύ χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στην τρέχουσα συμφωνία με τη Στουτγκάρδη. Συγκεκριμένα, ο επιθετικός από τη Γουινέα μπορεί να αποχωρήσει για οποιαδήποτε ομάδα, έναντι μόλις 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η Μπάγερν Μονάχου θα κινηθεί για την απόκτηση του μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και να προσθέσει ακόμη έναν επιθετικό με εύκολο γκολ, πλάι στον Χάρι Κέιν

Οι Βαυαροί πάντως δεν «παίζουν» μόνοι τους για την απόκτησή του. Ήδη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νιουκάστλ και η Μίλαν έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη και οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν το καλοκαίρι. 

Το περίεργο με τη Λειψία: Γιατί δεν ονομάζεται Red Bull και τι σημαίνουν τα γράμματα RB στο όνομά της
CHAMPIONS LEAGUE

15:39 - 13.02.2024

Το περίεργο με τη Λειψία: Γιατί δεν ονομάζεται Red Bull και τι σημαίνουν τα γράμματα RB στο όνομά της

Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανάγκασε τη Λειψία να κάνει κόλπα με το ονομασία του συλλόγου και πλέον να υπάρχουν τα γράμματα «RB» μπροστά από το όνομα και όχι αυτά της Red Bull.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκιρασί βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών ομάδων και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στους Σουηβούς, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της εξόδου στο Champions League της επόμενης σεζόν. Έναν στόχο που σίγουρα αποτελεί υπέρβαση για τον σύλλογο, αν αναλογιστούμε πως την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 16η θέση της Bundesliga και εξασφάλισε τη θέση του στην κατηγορία μέσω των play offs παραμονής.