Γλίτωσε το «κάζο» στις καθυστερήσεις η Χόφενχαϊμ, σε τροχιά Ευρώπης η Στουτγκάρδη

Χόφενχαϊμ - Κολωνία

i

© PrtScr

Γλίτωσε το «κάζο» στις καθυστερήσεις η Χόφενχαϊμ, σε τροχιά Ευρώπης η Στουτγκάρδη

Πάνος Κορομηλάς 20:36 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 11.02.2024

Κολωνία και Χόφενχαϊμ αρκέστηκαν στην ισοπαλία (1-1) σε ένα συναρπαστικό ματς στο φινάλε. Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει η Στουτγκάρδη, που νίκησε με 3-1 τη Μάιντζ και παραμένει σταθερή στην πρώτη τετράδα.

Χόφενχαϊμ και Κολωνία αναμετρήθηκαν σε ένα σκληρό ματς με πολλές μονομαχίες. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι το 90+5', όμως ο Κράμαριτς λύτρωσε την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Στην έτερη αναμέτρηση της ημέρας, η Στουτγκάρδη ήταν επιβλητική, νίκησε με 3-1 τη Μάιντζ και έδωσε συνέχεια στην ξέφρενη πορεία της. 

Ισορροπημένο το ματς της «Rhein Nekar Arena» σε όλη τη διάρκεια του. Οριακά καλύτεροι οι γηπεδούχοι, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φινκράφε στο 79ο λεπτό. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτό οι γηπεδούχοι πίεσαν, πήραν αρκετά μέτρα στο γήπεδο και εν τέλει δικαιώθηκαν. Ο Κράμαριτς νίκησε τον Σβάμπε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του. 

Παραμένει σε δύσκολη θέση η Κολωνία μετά το σημερινό αποτέλεσμα και αναμένεται να δώσει μάχη για την παραμονή στη Bundesliga. Από την πλευρά της, η Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην όγδοη θέση με 27 βαθμούς, σε απόσταση πέντε πόντων από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Νωρίτερα, η Στουτγκάρδη επικράτησε με 3-1 της Μάιντζ και συνεχίζει σε τροχιά τετράδας.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες σημαντικές ευκαιρίες, οι Σουηβοί χτύπησαν δύο φορές στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα.

Ο Μίτελσταντ στο 45+1' έκανε το 1-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Λέβελινγκ βρήκε δίχτυα, διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Χόιλουντ και ΜακΤόμινεϊ έδωσαν τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Χαμογελά» η Τότεναμ με αυτό το αποτέλεσμα
PREMIER LEAGUE

20:29 - 11.02.2024

Χόιλουντ και ΜακΤόμινεϊ έδωσαν τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Χαμογελά» η Τότεναμ με αυτό το αποτέλεσμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στα γκολ των Χόιλουντ και ΜακΤόμινεϊ επικράτησε με 2-1 της Άστον Βίλα. Η Τότεναμ με αυτό το αποτέλεσμα ευνοήθηκε, αφού χθες (10/2) νίκησε με 2-1 την Μπράιτον και παρέμεινε στην τετράδα.

Ο Ουντάβ έκανε το 3-0 στο 73ο λεπτό και το μόνο που κατάφερε η Μάιντζ  ήταν να μειώσει τρία λεπτά αργότερα, με τον Αζόρκ.

Ένα πολύτιμο τρίποντο για τους γηπεδούχους που συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία φέτος και βρίσκονται στην τρίτη θέση της Bundesliga με 43 βαθμούς.

Από την πλευρά της, Μάιντζ είναι πλέον σε δύσκολη θέση, μετρά 11 ματς χωρίς νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα και έχει υποχωρήσει στην 17η θέση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ