Γκέλες για τη Λειψία και την Άιντραχτ

Γκέλες για τη Λειψία και την Άιντραχτ

Sportal newsroom 18:56 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 10.02.2024

Η Λειψία ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Άουγκσμπουργκ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1 εντός με τη Μπόχουμ.

Η Λειψία και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέταξαν δύο βαθμούς στην 21η αγωνιστική της Bundesliga.

Η πρώτη έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Άουγκσμπουργκ κι έχασε έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Champions League, ενώ η Άιντραχτ ήρθε 1-1 εντός με τη Μπόχουμ.

Η Λειψία στην έδρα της Άουγκσμπουργκ έμεινε πίσω στο σκορ στο 35’ με γκολ του Τιέτζ, όμως, ο Οπέντα ισοφάρισε στο 39’ και ο Σέσκο έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους στο 52’. Η Άουγκσμπουργκ, ωστόσο, ισοφάρι στο 60’ με τον Ντεμίροβιτς. Η Λειψία είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά στο 81’ ο Οπέντα δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε πέναλτι!

Στη Φρανκφούρτη, όλα κρίθηκαν στο 17’. Σ’ εκείνο το σημείο η Μπόχουμ με τον Μπροσίντσκι απάντησε στο γκολ του Μαρμούς στο 14’. Η Άιντραχτ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν το πέτυχε κι έμεινε πίσω στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Σπουδαίο διπλό στη Βρέμη επί της Βέρντερ πέτυχε η Χαϊντενχάιμ. Στο 12’ ο Μαλόνεϊ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 18’ έκαναν το 2-0 με τον Μπέτε. Στο επόμενη λεπτό η Βέρντερ μείωσε με τον Σμιντ, αλλά δεν βρήκε άλλο γκολ για να αποφύγει την ήττα.

Η Λεβερκούζεν χρειάζεται τρία ματς αήττητη για να γράψει ιστορία
BUNDESLIGA

13:35 - 10.02.2024

Η Λεβερκούζεν χρειάζεται τρία ματς αήττητη για να γράψει ιστορία

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η Λεβερκούζεν η οποία αν παραμείνει αήττητη για τρία συνεχόμενα ματς θα σπάσει το ρεκόρ του μεγαλύτερου αήττητου σερί γερμανικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, το οποίο μέχρι τώρα κατέχει η Μπάγερν Μονάχου.

Στο 0-0 εντός έδρας, παράλληλα, έμεινε η κάκιστη φέτος Γκλάντμπαχ με την ουραγό Ντάρμσταντ.

Το ματς της Ουνιόν με τη Βόλφσμπουργκ, καθυστέρησε να ολοκληρωθεί. Διεκόπη για μισή ώρα εξαιτίας διαμαρτυρίας των οπαδών των γηπεδούχων που πέταξαν μπαλάκια στον αγωνιστικό χώρο. Η Ουνιόν, πάντως, πήρε τεράστια νίκη με γκολ στο 45' του Ντοέκι κι αποσπάστηκε έξι βαθμούς από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.