Οριστικό: Η Μπάγερν Μονάχου «έκλεψε» τον... εγκέφαλο της Λειψίας αντί 3,5 εκατ. ευρώ!

Μαξ Έμπερλ

i

© PrtScr

Οριστικό: Η Μπάγερν Μονάχου «έκλεψε» τον... εγκέφαλο της Λειψίας αντί 3,5 εκατ. ευρώ!

Πάνος Κορομηλάς 23:16 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 07.02.2024

Μια σπουδαία προσθήκη είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία συμφώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Λειψίας, Μαξ Έμπερλ.

Μια ανάσα από την πραγματοποίηση μιας σπουδαίας κίνησης βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου

Οι Βαυαροί τα έχουν βρει σε όλα με τον Μαξ Έμπερλ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ένας άνθρωπος που τον τελευταίο χρόνο βρέθηκε στο τιμόνι της Λειψίας και είχε σημαντικό έργο στον σύλλογο. Η προφορική συμφωνία ανάμεσα στη δύο πλευρές ήταν δεδομένη εδώ και καιρό, πλέον όμως φαίνεται πως έχουν πέσει οι υπογραφές για να ξεκινήσει η συνεργασία. 

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Λειψία θα βάλει στα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση και ο 50χρονος Γερμανός θα ενταχθεί στους πρωταθλητές Γερμανίας. Αναμένεται να έχει πολύ ενεργό ρόλο στη λήψη αποφάσεων και θα είναι ο άνθρωπος που θα τρέχει σημαντικές λειτουργίες στον σύλλογο. 

Ο Έμπερλ είναι πρώην ποδοσφαιριστής, με καριέρα σε πολλές γερμανικές ομάδες, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Μπόχουμ, η Γκρόιτερ Φίρτ και η Γκλάντμπαχ. Μόλις αποσύρθηκε, εργάστηκε αρχικά ως προπονητής των ακαδημιών της Γκλάντμπαχ, ενώ από το 2008 έως το 2022 «μεταπήδησε» στη θέση του αθλητικού διευθυντή στα «πουλάρια». 

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο βρίσκεται δύο παιχνίδια μακριά από το να «ξορκίσει» την κατάρα του... ηττημένου
BUNDESLIGA

10:54 - 07.02.2024

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο βρίσκεται δύο παιχνίδια μακριά από το να «ξορκίσει» την κατάρα του... ηττημένου

Πράγματα και θαύματα έχει κάνει φέτος ο Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν! Η γερμανική ομάδα χρειάζεται νίκες σε μόνο δύο παιχνίδια, για να «σπάσει» την γκίνια τριών δεκαετιών και βάλε.

Από τον Δεκέμβριο του 2021 είχε τον ίδιο ρόλο στη Λειψία και πλέον εντάσσεται στη Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να «κλέβουν» ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στη λειτουργία της ομάδας της Red Bull.