Ο Μίλερ αυξάνει τον μύθο του με ένα ιστορικό ρεκόρ: Εφτασε τις 500 νίκες με την Μπάγερν (vid)

Τόμας Μίλερ

i

PrtScr

Ο Μίλερ αυξάνει τον μύθο του με ένα ιστορικό ρεκόρ: Εφτασε τις 500 νίκες με την Μπάγερν (vid)

Κώστας Τόπας 08:42 - 04.02.2024

Ο Τόμας Μίλερ συνεχίζει να γράφει ρεκόρ με την Μπάγερν, καθώς αυτή τη φορά υπέγραψε την 500ή του νίκη σε επίσημους αγώνες με τους Βαυαρούς.

Αυτό το Σάββατο (03/02), ο Τόμας Μίλερ υπέγραψε την 500ή του νίκη σε επίσημους αγώνες με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία κέρδισε την Γκλάντμπαχ με 3-1 στην «Αλιάντς Αρίνα». 

«Λοιπόν, υποθέτω ότι είναι πολύ λίγοι αγώνες για τα παιχνίδια που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει», αστειεύτηκε ο Μίλερ, ο πρώτος παίκτης που ξεπέρασε αυτό το όριο στη Μπάγερν σε ηλικία 36 ετών. «Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν πολύ αυτά τα στατιστικά στοιχεία. Ξέρω, είναι ένας στρογγυλός αριθμός. Μου έδωσαν λουλούδια, με έδωσαν συγχαρητήρια. Αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία για μένα είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε με την Λεβερκούζεν», πρόσθεσε ο Γερμανός μέσος.

Η Λεβερκούζεν είναι στην κορυφή της Bundesliga, με δύο βαθμούς περισσότερους από την Μπάγερν, αφού κέρδισε και την Ντάρμσταντ (0-2). Από την πλευρά του, ο Μίλερ φέτος δεν έχει ξεκινήσει πολλά παιχνίδια στον πάγκο και στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Γκλάντμπαχ ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα πάρει φανέλα βασικού «Αν ήμουν ο προπονητής, θα βασιζόμουν πάνω μου», είπε αστειευόμενος. 

Ο Μίλερ έχει κερδίσει την Bundesliga 12 φορές, ένα ρεκόρ που κατέχει μόνος του. Σε αυτές τις επιτυχίες προστίθενται δύο Champions League, έξι Κύπελλα Γερμανίας και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική του ομάδα το 2014.