Μπάγερν και Λεβερκούζεν έκαναν τη δουλειά και η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται
i

Photo by Niklas Treppner/picture alliance via Getty Images

Μπάγερν και Λεβερκούζεν έκαναν τη δουλειά και η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται

Sportal newsroom 19:30 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 03.02.2024

Η Μπάγερν πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Γκλάντμπαχ, η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-0 της Ντάρμσταντ και η κατάσταση στην κορυφή της Bundesliga παρέμεινε ίδια, με τις «ασπιρίνες» να είναι στο +2 από τους Βαυαρούς.

Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι της Bundesliga στην 20ή αγωνιστική και 14 αγωνιστικές πριν τη λήξη της περιόδου η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν καλά κρατεί.

Οι «ασπιρίνες» δεν καταλαβαίνουν από πίεση, τουλάχιστον μέχρι τώρα, πέρασαν και το εμπόδιο της ουραγού Ντάρμσταντ εκτός έδρας με 2-0 και παραμένουν στην κορυφή με +2 από τους Βαυαρούς, που την ίδια ώρα επικρατούσαν στην «Allianz Arena» με 3-1 της Γκλάντμπαχ.

Η Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με 16 νίκες και 4 ισοπαλίες, μία εβδομάδα πριν το απόλυτο ντέρμπι κορυφής με την Μπάγερν (10/02) στη «Bay Arena», όπου δεν αποκλείεται ανάλογα με το αποτέλεσμά του να κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο εφετινός τίτλος.

Τεράστιο «διπλό» πέτυχε η Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της Μάιντς (1-0), ξεφεύγοντας ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ η τρίτη της βαθμολογίας Στουτγάρδη έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την έξοδό της στο Champions League με το μεγάλο «διπλό» επί της Φράιμπουργκ (3-1).

Στο ντεμπούτο του Πέπ Μπιελ με την φανέλα της Άουγκσμπουργκ μετά το δανεισμό του από τον Ολυμπιακό (μπήκε αλλαγή στο 60΄) η ομάδα του Ισπανού έφυγε αήττητη από το «σπίτι» της Μπόχουμ (1-1), χάρις στο πέναλτι του Ντεμίροβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA 

Η 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA