Απώλεια βαθμών για την Ντόρτμουντ στην έδρα της Χαϊντενχάιμ

Απώλεια βαθμών για την Ντόρτμουντ στην έδρα της Χαϊντενχάιμ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:30 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 02.02.2024

Χωρίς νικητή 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Χαϊντενχάιμ με την Ντόρτμουντ, για την 20ή αγωνιστική της Bundesliga.

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση της Χαϊντενχάιμ με την Ντόρτμουντ, για την 20ή αγωνιστική της Bundesliga

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς βρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, όσους έχει και η Στουτγκάρδη, ενώ η Χαϊντενχάιμ είναι στη 9η θέση με 24 πόντους. 

Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Γιόνας Φόρενμπαχ βρήκε τον Τιμ Κλάιντινστ μέσα στη περιοχή, αλλά η κεφαλιά πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μέγιερ

Οκτώ λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Ντόνιελ Μάλεν, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από έλεγχο στο VAR. 

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 40ο λεπτό ο Τζέιμι Γκίτενς σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία όταν έκανε το σουτ από την άκρη της περιοχής, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στην αγκαλιά του Μίλερ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά, όμως οι ευκαιρίες των Γκίτενς (56') και Νίκο Σλότερμπεκ (80') δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (21ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ