Χόιλουντ και ΜακΤόμινεϊ έδωσαν τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Χαμογελά» η Τότεναμ με αυτό το αποτέλεσμα
i

©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Χόιλουντ και ΜακΤόμινεϊ έδωσαν τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Χαμογελά» η Τότεναμ με αυτό το αποτέλεσμα

Δημήτρης Χούπης 20:29 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 11.02.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στα γκολ των Χόιλουντ και ΜακΤόμινεϊ επικράτησε με 2-1 της Άστον Βίλα. Η Τότεναμ με αυτό το αποτέλεσμα ευνοήθηκε, αφού χθες (10/2) νίκησε με 2-1 την Μπράιτον και παρέμεινε στην τετράδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την τρίτη σερί νίκη της, επικρατώντας της Άστον Βίλα με 2-1. Αυτό το αποτέλεσμα ευνόησε την Τότεναμ η οποία παραμένει στην τέταρτη θέση. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρίσκεται έναν βαθμό πίσω στην πέμπτη θέση, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβηκαν στην εξάδα. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και στο 13' έχασαν μια σημαντική στιγμή με τον Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος τέσσερα λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Μετά από κόρνερ ο Μαγκουάιρ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Νορβηγός από κοντά έκανε το 1-0. 

Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι άνηκε στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ. Μέσα σε τέσσερα λεπτά οι παίκτες του Ουνάι Έμερι έχασαν τρεις ευκαιρίες, με τους ΜακΓκίν, Ουότκινς και Ράμσεϊ, αλλά στις δύο εξ αυτών είπε «όχι» ο Ονάνα και στην τρίτη η μπάλα πέρασε άουτ. 

«Τρομακτική» Άρσεναλ, διέλυσε τη Γουέστ Χαμ με εξάρα στο ντέρμπι του Λονδίνου!
PREMIER LEAGUE

17:56 - 11.02.2024

«Τρομακτική» Άρσεναλ, διέλυσε τη Γουέστ Χαμ με εξάρα στο ντέρμπι του Λονδίνου!

Ντέρμπι του Λονδίνου μόνο στα χαρτιά. Η Άρσεναλ συνέτριψε με 6-0 την απογοητευτική Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακός Στάδιο της πόλης και συνεχίζει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Στην όγδοη θέση πλέον τα «σφυριά», που μετρούν επτά ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Άστον Βίλα απείλησε με τον Ουότκινς και στο 67' ισοφάρισε με τον Ντάγκλας Λουίζ. Μετά από ένα σουτ, ο Βραζιλιάνος πετάχτηκε και με πλασέ «νίκησε» τον Ονάνα. Ο Λουίζ μάλιστα ήταν κι αυτός που απείλησε δις την εστία των «κόκκινων διαβόλων», αλλά δεν κατάφερε σε καμία από τις δύο να σκοράρει. Στο 86' όμως ο ΜακΤόμινεϊ  με κεφαλιά έκανε το 1-2 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της έδωσε τη νίκη. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ