Ανεπανάληπτο ξέσπασμα του Μίλερ στην κάμερα μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν: «Είμαι σκ...! Μας λείπουν τα αρχ... στο παιχνίδι μας!» (vid)

Ανεπανάληπτο ξέσπασμα του Μίλερ στην κάμερα μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν: «Είμαι σκ...! Μας λείπουν τα αρχ... στο παιχνίδι μας!» (vid)

Πάνος Κορομηλάς 23:12 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 11.02.2024

Ο Τόμας Μίλερ έκανε την αυτοκριτική του μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Λεβερκούζεν, «καλύπτοντας» τον Τόμας Τούχελ.

Η Μπάγερν Μονάχου υποτάχθηκε στην μαγική Λεβερκούζεν και γνώρισε την ήττα με 3-0 , για την 21η αγωνιστική της Bundesliga. Στάνισιτς, Γκριμάλντο και Φρίμπονγκ, βρήκαν δίχτυα στον θρίαμβο των «ασπιρίνων», οδηγώντας την ομάδα τους στο +5 από τους Βαυαρούς.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Τόμας Μίλερ σχολίασε την προβληματική εικόνα της Μπάγερν Μονάχου, επιρρίπτοντας ευθύνες στους παίκτες και όχι στον προπονητή του, Τόμας Τούχελ.

«Υπάρχουν μερικά ανησυχητικά συμπτώματα μέσα στο γήπεδο. Για να είμαι ειλικρινής είμαι σκ…! Είμαι έξαλλος! Για να θυμηθώ και τον Όλιβερ Καν: Αυτό που μου λείπει από τους παίκτες μας είναι τα αρχ… μέσα στο παιχνίδι. Δείχνουμε καλύτερη προσέγγιση στις προπονήσεις. Είναι λογικό να νιώθεις πίεση, αλλά πρέπει να υπάρχει ενέργεια και ελευθερία. Αυτό λείπει από το παιχνίδι μας. Πρέπει να μιλήσουμε για τις ευθύνες που έχουμε ως παίκτες. Δεν είναι πάντα ευθύνη του προπονητή. Έχουμε πολλούς διεθνείς παίκτες στο κορυφαίο επίπεδο. Πρέπει να βγούμε μπροστά!».

Ακόμη, μίλησε για την έλλειψη ενέργειας «βαυαρών» στο ντέρμπι κορυφής, ενώ έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο για την γενικότερη λειτουργία της τη φετινή σεζόν:

«Αρχικά, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη Λεβερκούζεν, ήταν μια δίκαιη νίκη. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε στις προπονήσεις. Είναι λογικό να αισθανόμαστε πίεση, όμως πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και ελευθερία. Στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, δεν είναι κάθε σύμφωνα με το πλάνο. Ψάχνουν διαφορετικές επιλογές, είναι δημιουργικοί και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς. 

«Η απόδοσή μας έχει σχέση με την ελευθερία που έχουμε στο γήπεδο. Περιμένω από όσους βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο να ελέγξουν αυτή την πίεση.  Πρέπει επειγόντως να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε».