Η Ρεάλ απέδρασε από την έδρα της Σοσιεδάδ με υπογραφή Γκιουλέρ

Η Ρεάλ απέδρασε από την έδρα της Σοσιεδάδ με υπογραφή Γκιουλέρ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:59 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 27.04.2024

Χάρη στο τέρμα του 19χρονου, Αρντά Γκιουλέρ (29'), η Ρεάλ Μαδρίτης απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Σοσιεδάδ (0-1), για την 33η αγωνιστική της La Liga.

Ο Αρντά Γκιουλέρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαν Σεμπαστιάν επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-1), για την 33η αγωνιστική της La Liga.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε ένα ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η Σοσιεδάδ παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 28ο λεπτό ο Μπενιάτ Τουριέντες βρέθηκε αμαρκάριστος, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κέπα.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και βρήκαν δίχτυα με τον Αρντά Γκιουλέρ. Ο Ντάνι Καρβαχάλ βρήκε τον Τούρκο διεθνή μέσα στην περιοχή και αυτός με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα χαμηλά στο κέντρο της εστίας του Κέπα για το 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέσσερα λεπτά μετά η Σοσιεδάδ βρήκε δίχτυα με τον Ταφένσα Κούμπο, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για φάουλ νωρίτερα στη φάση. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-1.

Στο 46ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, όμως ο Κέπα είπε «όχι» με εντυπωσιακό τρόπο στο μακρινό σουτ του Τουριέντες. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν κατέγραψαν αξιόλογες φάσεις, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-1 του πρώτου μέρους μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (34ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ