Σπανός: «Οι ομιλίες στα αποδυτήρια έβγαλαν το μέταλλο του Ιωνικού» (vid)
i

Σπανός / © Intime

Σπανός: «Οι ομιλίες στα αποδυτήρια έβγαλαν το μέταλλο του Ιωνικού» (vid)

Sportal newsroom 00:39 - 22.12.2022

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μιλώντας μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο πως κατάφερε να επανέλθει η ομάδα του μετά το 7-0 από τον ΟΦΗ.

Ο Ιωνικός κατάφερε να γίνει το πρώτο «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού, με τους Νικαιώτες να ισοφαρίζουν το ματς με τους «πράσινους» και να «κλέβουν» έναν πολύτιμο βαθμό.

Μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Σπανός εξέφρασε την περηφάνια του για τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως οι ομιλίες μετά το 7-0 από έβγαλαν το «μέταλλο» των παικτών της ομάδας

Για το αν είναι ιδανικό ξεκίνημα για τον δεύτερο γύρο: «Το ιδανικό είναι νίκη, αλλά είναι σημαντικό. Ήταν κόντρα στην ομάδα που είναι πρώτη και δεν έχει χάσει. Πολύτιμος βαθμός. Όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, με την ευκαιρία που χάσαμε στο τέλος. Μετά από όσα έγιναν σε έναν γύρο και στα φιλικά, μόνο συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχή που έβγαλαν και το πάθος που δείξανε».

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Δεν είναι τι είπα εγώ, αλλά πώς θα το νιώσουν οι παίκτες. Πολλές ομιλίες, ο πρόεδρος, οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα, εγώ ο συνεργάτες μου. Το θέμα είναι να καταφέρεις να μιλήσεις στην καρδιά των παικτών και νομίζω το κατορθώσαμε για να βγάλουν το μέταλλο του Ιωνικού».