Σπανούλης: «Δυνατός αντίπαλος το Λαύριο, τώρα το Κύπελλο»

Βασίλης Σπανούλης

i

©Intime

Σπανούλης: «Δυνατός αντίπαλος το Λαύριο, τώρα το Κύπελλο»

Νίκος Καλαμπάκας 21:15 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 11.02.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου.

Το Περιστέρι επικράτησε εύκολα του Λαυρίου σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν μόνο στην 1η περίοδο, όμως ο Βασίλης Σπανούλης είχε μόνο καλά λόγι να πει για τους αντιπάλους της ομάδας του.

Ο Έλληνας κόουτς εξήρε τους παίκτες του Κώστα Μέξα, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του είναι κουρασμένη από τα πολλά ταξίδια και η αντίδρασή τους όταν ήταν πίσω στο σκορ τον χαροποίησε:

«Ξέραμε ότι το Λαύριο παίζει πάρα πολύ καλά τελευταία, μετά τις αλλαγές που έκανε. Νίκησε τον Προμηθέα, το Μαρούσι εκτός έδρας, έχασε από τον ΠΑΟΚ στην παράταση. Μας έδειξε ότι πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πολύ μεγάλη συγκέντρωση.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η ομάδα ταξιδεύει συνέχεια, για πολλά παιδιά είναι κάτι καινούριο αυτό. Αντιδράσαμε καλά, ακόμα καλύτερα από ότι είχαμε κάνει στην Καρδίτσα, ειδικά μετά τα πρώτα επτά λεπτά που δεν ήμασταν καλοί», είπε αρχικά ο Σπανούλης.

«Για τα υπόλοιπα 32 λεπτά δεχθήκαμε 40 πόντους και βάλαμε κοντά στους 70. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου τους τελευταίους δύο μήνες. Αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι κυπέλλου μπροστά μας πριν την διακοπή και θέλουμε κάποιες καλές προπονήσεις τις επόμενες μέρες για να είμαστε έτοιμοι», κατέληξε ο προπονητής του περιστερίου.