Στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου ο Κουλιεράκης!

Ντάντας Κουλιεράκης

i

Κουλιεράκης και Ντάντας / © Intime

Στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου ο Κουλιεράκης!

Μάνος Τσαλγατίδης 21:31 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 26.04.2023

Σημαντική διάκριση για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μπήκε με... εκκωφαντικό θόρυβο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιας και στην παρθενική του χρονιά στη μεγάλη ομάδα κατάφερε να γίνει βασικό στέλεχος. 

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός από την Κρήτη αποτελεί για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν τον παρτενέρ του Ίνγκι Ινγκασον, ενώ η παρουσία του έφερε την κλήση και το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα.

Μάλιστα, το CIES Football Observatory έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τους πλέον υποσχόμενους ποδοσφαιριστές ανά τον πλανήτη, με τον ταλαντούχο στόπερ του Δικεφάλου να βρίσκεται εντός αυτής.

Στην ξεχωριστή κατηγορία των κεντρικών αμυντικών, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην θέση νούμερο «8», ενώ στην κορυφή αυτής βρίσκεται ο Αντόνιο Σίλβα της Μπενφίκα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Κουλιεράκης είναι εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκρινε πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός χρειάζεται ξεκούραση, αφού στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν πήρε πολλά παιχνίδια υψηλής έντασης και πλέον χρειάζεται διαχείριση.