Στάικος: «Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Άρη»

Θανάσης Στάικος

i

©Intime

Στάικος: «Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Άρη»

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:17 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 28.10.2023

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, θεωρεί πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος στο ματς με τον Άρη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής (28/10, 20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Θανάσης Στάικος μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής: 

Αρχικά, ερωτώμενος σε ποια κατάσταση αγωνιστική και ψυχολογική είναι η ομάδα του εν όψει του αγώνα με τον Άρη, απάντησε: «Όταν προέρχεσαι από τέσσερις σερί ήττες για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο είναι αρκετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Ασφαλώς η ψυχολογική μας κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, όμως, είμαστε επαγγελματίες, δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Άρη».

Σχετικά με το αν πιστεύει ότι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη ο Στάικος είπε: «Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε ψυχολογικά και να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι και θέλουν τα θετικά αποτελέσματα, όπως κι εμείς στο τεχνικό επιτελείο. Πιστεύω ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κλεάνθης Βικελίδης». 

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Άρη για να διεκδικήσει με αξιώσεις βαθμό ή βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Έλληνας προπονητής είπε: «Όλες οι ομάδες έχουν πλεονεκτήματα και αδυναμίες, όπως και ο Άρης. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που θα αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε. Επίσης, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες, τόσο όταν δεν έχουμε την μπάλα, όσο και σε φάσεις δικής μας κατοχής. Κι έτσι ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα, που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό».