Άρης: Βρήκε τους εννιά, αναζητά τους άλλους δυο
i

©intime

Άρης: Βρήκε τους εννιά, αναζητά τους άλλους δυο

Αλέξης Σαββόπουλος 13:52 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 28.10.2023

Η πρόθεση του Μάντζιου να φτιάξει ένα βασικό κορμό και ο πονοκέφαλος για δυο συγκεκριμένες θέσεις της ενδεκάδας.

Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει ότι τουλάχιστον ως την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος στα μέσα Νοεμβρίου, για δυο εβδομάδες, δεν έχει πιθανότατα να περιμένει κάποια επιστροφή από τους αρκετούς παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών. Ζουλ, Ρουπ και Σαβέριο… βάζουν πλώρη για τέλη Νοεμβρίου, επομένως για τους τρεις αγώνες που έχει να δώσει ο Άρης ως τότε (ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Βόλο) είναι υποχρεωμένος να πορευτεί με τις υπάρχουσες λύσεις, ελπίζοντας ότι δεν θα κληθεί να αντιμετωπίσει κάποιο νέο τραυματισμό ή τιμωρία.

Σκοπεύει μάλιστα να καταλήξει σε ένα κορμό… ενδεκάδας, στον οποίο θα γίνονται οι αναγκαίες προσθαφαιρέσεις ανά παιχνίδι και αντίπαλο. Η επιστροφή του πολύ σημαντικού Νταρίντα που δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα στον προσαγωγό του λύνει τα χέρια αφού ο Τσέχος έρχεται και… κουμπώνει δίπλα στον Βερστράτε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. 

Οι δυο αυτοί δεν είναι οι μοναδικές σταθερές στην ενδεκάδα. Υπάρχουν κι άλλα τρία δίδυμα συν τον Κουέστα φυσικά που συνθέτουν μια σταθερή εννιάδα παικτών που έχουν πάρει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα. Μπράμπετς- Φαμπιάνο στους στόπερ, Οντουμπάτζο-Φεράρι στα άκρα και Μορόν-Σουλεϊμάνοφ στην επίθεση.

Ο προβληματισμός του Έλληνα τεχνικού, εν όψει και του αγώνα με τον ΠΑΣ, έγκειται στις άλλες δυο εναπομείνασες θέσεις της ενδεκάδας. Αυτή του παίκτη που θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν και του αριστερού εξτρέμ, 

Άρης: Ούτε με τον ΠΑΣ ο Ζουλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:26 - 24.10.2023

Άρης: Ούτε με τον ΠΑΣ ο Ζουλ

Ο Καμερουνέζος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προλαβαίνει ούτε τον αγώνα της Κυριακής. Ποιο είναι το πλάνο με τον Καμερουνέζο που είναι δυο μήνες εκτός.

Για την πρώτη ο Μάντζιος δοκίμασε ακόμη και τον Μενέντες αυτή την εβδομάδα, αλλά μοιάζει να μην έχει καταλήξει ακόμη. Όσο για το αριστερό φτερό της επίθεσης, ο νεαρός Παναγίδης και ο Κάρλσον ερίζουν για τη θέση, εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη που δεν αποκλείεται.