Σταράς: «Αν ήταν εδώ ο Μαραντόνα θα μεθούσε μαζί μας»

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

i

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα/©Intime

Σταράς: «Αν ήταν εδώ ο Μαραντόνα θα μεθούσε μαζί μας»

Κώστας Τόπας 13:23 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 05.05.2023

Το μέλος του θρυλικού προσωπικού της Νάπολι, Τόμι Σταράς δήλωσε ότι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα γιόρταζε και θα μεθούσε μαζί τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 33 χρόνια.

Οι «παρτενοπέι» έφτασαν επιτέλους στην πηγή και ήπιαν νερό, καθώς με το 1-1 κόντρα στην Ουντινέζε, εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Serie A. 

Το μέλος του σταφ της Νάπολι, Τόμι Σταράς δήλωσε ότι αν ήταν εν ζωή, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα γιόρταζε και θα μεθούσε μαζί τους για την σπουδαία αυτή επιτυχία των «παρτενοπέι». Ο Σταράς είναι στο επιτελείο της Νάπολι για δεκαετίες, από την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα, και έγινε επίσης διάσημος από τον Ντρις Μέρτενς, αντιγράφοντας το χορευτικό του στυλ και τον πανηγυρισμό του με την γλώσσα. Ως εκ τούτου, έχει δει και τους τρεις τίτλους της Νάπολι, όσο εργαζόταν στον σύλλογο.

Από τη χρεοκοπία στην κορυφή: Πώς ο Ντε Λαουρέντις έσωσε τη Νάπολι και την οδήγησε στη δόξα (vids)
SERIE A

12:14 - 05.05.2023

Από τη χρεοκοπία στην κορυφή: Πώς ο Ντε Λαουρέντις έσωσε τη Νάπολι και την οδήγησε στη δόξα (vids)

Για να κατακτήσει την κορυφή η Νάπολι χρειάστηκε να περάσει από χίλια κύματα. Από υποβιβασμούς, χρεοκοπίες και σκληρή κριτική από τους οπαδούς της. Ωστόσο, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις πήρε από το χέρι τους «παρτενοπέι» και τους οδήγησε βήμα-βήμα προς τη δόξα.

«Είναι ένα απίστευτο επίτευγμα, όλα τα Scudetto ήταν υπέροχα, είναι μια τεράστια χαρά για όλους μας. Υπάρχει χαρά, αγαπάμε όλους στη Νάπολη. Για μένα οι παίκτες είναι σαν τα παιδιά μου, είναι οι πρωταθλητές μου. Τους αγαπώ τόσο πολύ», ανέφερε αρχικά στο DAZN.

Τόμι Σταράς PrtScr

Ερωτηθείς για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και τον δεσμό του με τον σύλλογο και την πόλη, ο Σταράς απάντησε: «Μας λείπει ο Ντιέγκο κάθε μέρα. Αν ήταν εδώ, θα γιόρταζε και θα μεθούσε μαζί μας! Την τελευταία φορά που τον είδα, ήμουν στη Ρώμη με τον Τσίρο Φεράρα. Ήταν μια απέραντη χαρά».