Στη Μαδρίτη για την Ατλέτικο βρέθηκε ο Παλάσιος (vid)

O Σεμπαστιάν Παλάσιος

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Στη Μαδρίτη για την Ατλέτικο βρέθηκε ο Παλάσιος (vid)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στη Μαδρίτη και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Ατλέτικο.

Χρόνο με τις οικογένειές τους αλλά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας είχαν οι ποδοσφαιριστές των ελληνικών ομάδων λόγω της διακοπής της Super League για το Πάσχα. 

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θέλησε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα στη Μαδρίτη. Ο Αργεντινός εξτρέμ του Παναθηναϊκού με αφορμή τις δύο ημέρες ξεκούρασης που είχαν οι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» ταξίδεψε στην Ισπανία και την πρωτεύουσά της. 

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μαζί με τη σύζυγό και την κόρη του δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά και ένα αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεκριμένα βρέθηκαν οικογενειακώς στο «Wanda Metropolitano» για να δουν τον αγώνα των «ροχιμπλάνκος» με την Αλμερία στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga. 

Για την ιστορία η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 2-1 της Αλμερία και πλησίασε τη Ρεάλ Μαδρίτης στους δύο βαθμούς.