Αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Καρίμ Μπενζεμά ο Στίβεν Τζέραρντ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ.

Αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Καρίμ Μπενζεμά ο Στίβεν Τζέραρντ!

Γιώργος Σακελλαρίου 15:38 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 12.06.2023

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ και πρώην τεχνικός της Ρέιντζερς και της Άστον Βίλα μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Ετιφάκ.

Η Σαουδική Αραβία δεν έχει βάλει στο μάτι μόνο παγκόσμιους σταρ, αλλά και τεχνικούς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει στην Αλ Νασρ, ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Καντέ μετακόμισαν στην πρωταθλήτρια Αλ Ιτιχάντ, ενώ η Αλ Χιλάλ, που τερμάτισε Τρίτη μετά το ναυάγιο με τον Λιονέλ Μέσι, κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Νεϊμάρ.

Στη Σαουδική Αραβία, όμως, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ θα μετακομίσει και ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο 43χρονος τεχνικός, παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, ο οποίος εργάστηκε στη Ρέιντζερς και την Άστον Βίλα με επιτυχία, φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Αλ Ετιφάκ, η οποία είχε κακή σεζόν και τερμάτισε στην έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, 35 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Αλ Ιτιχάντ και 30 από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Τζέραρντ στο πρόσφατο παρελθόν έπαιξε και για τον Ολυμπιακό. Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε, μάλιστα, στη Daily Mail, υπήρχε προτροπή προς τον Τζέραρντ να μην έρθει στην Ελλάδα.

Η αναφορά των Άγγλων μόνο κολακευτική δεν ήταν για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στιβ, μείνε μακριά από την Ελλάδα. Θα ήταν απερίσκεπτο από την πλευρά του να δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω της φημολογούμενης διαφθοράς που υπάρχει».

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε στο μεγαλύτερο αγγλικό αθλητικό ερώτημα - Λάμπαρντ, Τζέραρντ ή Σκόουλς: «Συγγνώμη, αλλά ήταν ο αγαπημένος μου»
PREMIER LEAGUE

15:58 - 09.06.2023

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε στο μεγαλύτερο αγγλικό αθλητικό ερώτημα - Λάμπαρντ, Τζέραρντ ή Σκόουλς: «Συγγνώμη, αλλά ήταν ο αγαπημένος μου»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε στο «αιώνιο» αγγλικό ερώτημα για το ποιος είναι ο καλύτερος μέσος. Ο Λάμπαρντ, ο Τζέραρντ ή ο Σκόουλς.

Ο Τζέραρντ επίσης φερόταν να έχει επαφές στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Σιώπη.