Στην ΑΕΚ γύρισε ο... διακόπτης και δεν υπάρχει τίποτε άλλο, εκτός από τον πρώτο ημιτελικό
i

ΑΕΚ, πανηγυρισμοί/©intime

Στην ΑΕΚ γύρισε ο... διακόπτης και δεν υπάρχει τίποτε άλλο, εκτός από τον πρώτο ημιτελικό

Κώστας Τσίλης 07:58 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:03 - 07.02.2023

Για την ΑΕΚ πλέον δεν υπάρχει απολύτως τίποτε άλλο στο προσκήνιο, εκτός από την προετοιμασία σ' όλα τα επίπεδα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μετά απ' όλα όσα έγιναν την Κυριακή στο Περιστέρι, αλλά και σ' όσα έχουν ακολουθήσει, στην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως έχουν αφήσει μια εκκρεμότητα η οποία θα τους απασχολήσει. Και μάλιστα έντονα. Από την άλλη μεριά όμως, υπάρχει την Πέμπτη, δηλαδή μόλις σε τρείς μέρες, ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, μέχρι και το επόμενο. Ως εκ τούτου για την ΑΕΚ είναι απολύτως αναγκαίο να γυρίσει ο... διακόπτης και να υπάρξει απόλυτη αφοσίωση στην προετοιμασία για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. 

Είναι άλλωστε ένα παιχνίδι, που για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του, χρίζει απόλυτης συγκέντρωσης όλης της πυραμίδας της ΑΕΚ. Από το αγωνιστικό, μέχρι και το διοικητικό κομμάτι. Από την μια μεριά υπάρχει ένα παιχνίδι μ' όλα τα χαρακτηριστικά και την περιπλοκότητα ενός ντέρμπι και μάλιστα κυπέλλου. Και επομένως θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία. 

Από την άλλη μεριά σε οργανωτικό επίπεδο, για λόγους ευνόητους, είναι το πιο δύσκολο ματς που χρειάζεται να φιλοξενήσει το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, από τότε που άνοιξε τις πύλες του. Επομένως χρειάζεται πολλή δουλειά, τεράστια προετοιμασία και σωστή οργάνωση σε μια σειρά από τομείς, που έχουν να κάνουν με την διεξαγωγή του παιχνιδιού. 

Όλα αυτά σημαίνουν πως ούτε ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του, αλλά ούτε οι άνθρωποι του διοικητικού προσωπικού, έχουν την δυνατότητα να μείνουν σ' όσα έγιναν στο Περιστέρι και όσα εκκρεμούν από το ματς με τον Ατρόμητο. Από σήμερα κιόλας μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ, συνολικά για τον οργανισμό της ΑΕΚ, δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μ' ότι και αν αυτό συνεπάγεται.