Στην... αποφόρτιση ο Άμραμπατ, στην αναμονή για τον Γκαρσία
i

Λιβάι Γκαρσία και Νορντίν Άμραμπατ/©intime

Στην... αποφόρτιση ο Άμραμπατ, στην αναμονή για τον Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 20:05 - 05.03.2024

Ο Άμραμπατ που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Άρη, χρειάζεται αποφόρτιση, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Γκαρσία θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την Λαμία

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν πάρει χθες ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν αλλά και να αποφορτιστούν μετά το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Από σήμερα επέστρεψαν ξανά στα Σπάτα για να αρχίσει η προετοιμασία για την πρεμιέρα των Play Offs με αντίπαλο την Λαμία. Ωστόσο για τον Νορντίν Άμραμπατ, η διαδικασία της... αποφόρτισης θα κρατήσει για λίγο παραπάνω.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Άρη. Μάλιστα δείχνοντας προς τον πάγκο το μπαταρισμένο πόδι του, ζήτησε αλλαγή και χρειάστηκε να αντικατασταθεί. Θα χρειαστεί να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα αποφόρτισης. Και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες για πόσο θα είναι αυτό και τι θα σημαίνει για το ματς της Κυριακής.

Επίσης μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ήδη από την αυριανή προπόνηση, θα φανεί εάν ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορεί να υπολογίζει τον Λιβάι Γκαρσία για το ματς της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος. Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ ουσιαστικά προφυλάχθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη της περασμένης Κυριακής. Ωστόσο για να μπει ξανά στην αγωνιστική εξίσωση του Αλμέιδα για το ματς με την Λαμία, θα πρέπει να επιστρέψει εγκαίρως στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς και να κριθεί πως είναι 100% έτοιμος.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της πρεμιέρας των Play Offs, ξεκίνησε και χωρίς τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ούτε ο Σέρβος χαφ μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς. Προφανώς και για τον Γκατσίνοβιτς ισχύει πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο τις επόμενες μέρες. Όμως οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής, δεν είναι υπέρ του.