Στην Opap Arena η προπόνηση της ΑΕΚ, μέσα ο Μήτογλου, εκτός ξανά Γκαρσία και Ρότα

Στην Opap Arena η προπόνηση της ΑΕΚ, μέσα ο Μήτογλου, εκτός ξανά Γκαρσία και Ρότα

Κώστας Τσίλης 15:42 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 22.02.2024

Η ΑΕΚ μετακόμισε προσωρινά για προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον Μήτογλου να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς και τον Γκαρσία και τον Ρότα να μένουν ξανά εκτός κανονικού προγράμματος

Με μια μικρή... μετακόμιση έγινε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Από το προπονητικό των Σπάτων, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Προφανώς με επιλογή του Ματίας Αλμέιδα, που κάτι είχε στο μυαλό του ως προς το πρακτικό κομμάτι. Πάντως αξιοποιήθηκε αυτή η... μετακόμιση και αμέσως μετά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι παίκτες έφαγαν όλη μαζί στο εστιατόριο του γήπεδου. Ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμέιδα είχε και μια επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς.

Ο Σίμος Μήτογλου ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός του παιχνιδιού με την Κηφισιά. Και πλέον είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λαμία. Το ίδιο και ο Ντομαγκόι Βίντα, όπως άλλωστε και ο Άλεξ Κάλενς και ως εκ τούτων το μοναδικό ζήτημα που έχει απομείνει στον Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας, είναι η δεδομένη απουσία του Αρόλντ Μουκουντί. Χωρίς πάντως αυτό να είναι το μοναδικό πρόβλημα γενικώς.

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης δεν μπήκαν ούτε και σήμερα ούτε ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά ούτε και ο Λάζαρος Ρότα. Και με δεδομένο πως απομένει ακόμα μια προπόνηση μέχρι και το παιχνίδι με την Λαμία, μοιάζει πλέον σχεδόν απίθανο να προλάβουν να δώσουν το παρών. Παρόλο που η περίπτωση του τραυματισμού του Γκαρσία είναι τέτοια, που ανά πάσα μέρα, μπορεί να επιστρέψει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς και σε φουλ ρυθμούς.