Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ ο Γκαρσία και ο Μουκουντί

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ ο Γκαρσία και ο Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 12:10 - 31.01.2024

Ο Γκαρσία ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, ενώ ο Μουκουντί επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Καμερούν

Την ώρα που ο Ματίας Αλμέιδα ενημερωνόταν το πρωί για τα ευχάριστα της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, έπαιρνε πολύ καλά μαντάτα και στην προπόνηση των Σπάτων. Με διπλή... επιστροφή, τόσο από τον Λιβάι Γκαρσία όσο και από τον Αρόλντ Μουκουντί. Αμφότεροι μπήκαν στο πρόγραμμα της προπόνησης. 

Το ρίσκο που πήρε ο Λιούμπισιτς για να γίνει το deal με την ΑΕΚ και η επικοινωνία με τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:32 - 31.01.2024

Το ρίσκο που πήρε ο Λιούμπισιτς για να γίνει το deal με την ΑΕΚ και η επικοινωνία με τον Αλμέιδα

Ο Λιούμπισιτς έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κλείσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ καθώς μετά και από την επικοινωνία με τον Αλμέιδα ήταν αποφασισμένος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα

Ο Γκαρσία ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε από το κτύπημα που είχε δεχθεί στην φάση του κερδισμένου πέναλτι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μπήκε ξανά από σήμερα σε φουλ ρυθμούς δουλειάς και προφανώς θα είναι και στην διάθεση του Αλμέιδα για το παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. 

Όσο για τον Μουκουντί, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του Καμερούν στα Κύπελλο Εθνών Αφρικής, επέστρεψε στα Σπάτα. Δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στα παιχνίδια, ωστόσο έκανε κανονικά προπονήσεις. Και από σήμερα είναι και πάλι στην δουλειά στα Σπάτα. Προφανώς και αυτός διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.