Πιέσεις του Λιούμπισιτς στη Ντιναμό, για να δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ

Λιούμπισιτς

i

Ρομπερτ Λιούμπισιτς/©intime

Πιέσεις του Λιούμπισιτς στη Ντιναμό, για να δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 00:01 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 29.02.2024

Ο Λιούμπισιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και κάνει προσπάθειες τις τελευταίες ώρες για να αλλάξει τα δεδομένα και να πείσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να πει το "ναι"

Παρά το γεγονός πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν απέρριψε την πρόταση για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει εύκολα πίσω και θα παλέψει την υπόθεση μέχρι τέλους, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr. Αφενός διότι η πρόταση που απορρίφθηκε καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των Κροατών και επομένως το ζήτημα δεν είναι οικονομικό. Αφετέρου διότι έχει τον ίδιο τον αυστριακο - κροάτη μεσοαμυντικό ως σύμμαχο της. Και αυτό το τελευταίο, ίσως είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσουν οι εξελίξεις. 

Στην κόψη του ξυραφιού η υπόθεση Λιούμπισιτς, απορρίφθηκε η πρόταση της ΑΕΚ παρότι κάλυπτε τις απαιτήσεις της Ντιναμό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:14 - 30.01.2024

Στην κόψη του ξυραφιού η υπόθεση Λιούμπισιτς, απορρίφθηκε η πρόταση της ΑΕΚ παρότι κάλυπτε τις απαιτήσεις της Ντιναμό

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η υπόθεση Λιούμπισιτς και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει, με την ΑΕΚ όμως να είναι αποφασισμένη να δώσει μάχη μέχρι τέλους

Ο Λιούμπισιτς για περισσότερους από έναν λόγους, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Και κάνει ότι περνάει από το χέρι του τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να πιέσει την διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, να αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης. Κάτι που προφανώς περνάει και μέσα από το γεγονός πως και η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι ενήμερη, πως η άρνηση της κροατικής ομάδας, δεν είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Ως εκ τούτου η πίεση είναι πιο εύκολη. 

Βεβαίως ο χρόνος πιέζει και μάλιστα ασφυκτικά, καθώς η χειμερινή μεταγραφική αγορά στην Ελλάδα, κατεβάζει ρολά την Τετάρτη τα μεσάνυχτα. Όμως η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι τέλους. Ενώ είναι δεδομένο πως και ο Λιούμπισιτς θέλει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου τελικά να πείσει τη Ντιναμό να πει το "ναι" στην πρόταση της Ένωσης και να γίνει η μεταγραφή. Περιττό φυσικά να σημειώσουμε πόσο κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες.