Στην κόψη του ξυραφιού η υπόθεση Λιούμπισιτς, απορρίφθηκε η πρόταση της ΑΕΚ παρότι κάλυπτε τις απαιτήσεις της Ντιναμό

Στην κόψη του ξυραφιού η υπόθεση Λιούμπισιτς, απορρίφθηκε η πρόταση της ΑΕΚ παρότι κάλυπτε τις απαιτήσεις της Ντιναμό

Κώστας Τσίλης 19:14 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 30.01.2024

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η υπόθεση Λιούμπισιτς και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει, με την ΑΕΚ όμως να είναι αποφασισμένη να δώσει μάχη μέχρι τέλους

Η υπόθεση της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ ήταν και παραμένει και δύσκολη και περίπλοκη. Και η διαπραγμάτευση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ σκληρή, καθώς για τους Κροάτες δεν είναι καθόλου εύκολο να αφήσουν έναν τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή τους. Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ είναι μεν αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι τέλους, καθώς φαίνεται να έχει και σύμμαχο την επιθυμία του αυστριακό - κροάτη μεσοαμυντικού. Ωστόσο με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η εξέλιξη της υπόθεσης είναι αρνητική και δεν φαίνεται να προχωράει. 

Σκληρό πόκερ για Λιούμπισιτς, «η Ντινάμο απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ» γράφουν οι Κροάτες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:47 - 30.01.2024

Σκληρό πόκερ για Λιούμπισιτς, «η Ντινάμο απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ» γράφουν οι Κροάτες

Σε σκληρά παιχνίδια τακτικής έχει μπει η Ντιναμό για την μεταγραφή του Λιούμπισιτς, με τα κροατικά ΜΜΕ να γράφουν πως απορρίφθηκε η πρόταση των τριών εκατομμυρίων της ΑΕΚ - "Δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά", ξεκαθαρίζει η ΑΕΚ

Η αλήθεια είναι πως αυτή την στιγμή, η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ οριακό σημείο. Σχεδόν στην κόψη του ξυραφιού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κροάτες όντως απέρριψαν την πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ, παρότι ήταν ακριβώς στις απαιτήσεις που ευθύς εξ αρχής είχαν θέσει. Αυτό είναι και το αγκάθι στην υπόθεση, που έχει την σημασία του, από την στιγμή που δεν έγινε δεκτή μια πρόταση, παρότι κάλυπτε τις οικονομικές απαιτήσεις. Προφανώς δηλαδή, το θέμα της άρνησης της Ντιναμό, δεν είναι οικονομικό.

Το δεδομένο είναι πως αυτή την στιγμή προφανώς και δεν υπάρχει καμία συμφωνία για να προχωρήσει η μεταγραφή. Βεβαίως η ΑΕΚ δείχνει αποφασισμένη να την παλέψει μέχρι τέλους την υπόθεση και δεν θα κάνει τόσο εύκολα πίσω. Για λόγους που είναι προφανείς και δεν χρειάζονται ιδιαίτερης ανάλυσης. Παρόλα αυτά, το δεδομένο που υπάρχει αυτή την στιγμή, είναι πως η Ντιναμό απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ, η οποία ήταν ακριβώς στα οικονομικά δεδομένα και απαιτήσεις που είχε αρχικά θέσει.