Επιστρέφει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Μουκουντί, σε αναμονή για Γκαρσία και Γαλανόπουλο

Επιστρέφει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Μουκουντί, σε αναμονή για Γκαρσία και Γαλανόπουλο

Κώστας Τσίλης 19:03 - 30.01.2024

Αύριο Τετάρτη(31/01) θα είναι ξανά στα Σπάτα για την προπόνηση ο Μουκουντί, ενώ ο Αλμέιδα περιμένει και τις επιστροφές του Γκαρσία και του Γαλανόπουλου στο κανονικό πρόγραμμα

Προφανώς και όσο η ΑΕΚ δίνει την μεταγραφική "μάχη" για τον Λιούμπισιτς, ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να προχωρήσει την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης επέστρεψαν σήμερα ξανά στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό. Όμως τα... σπουδαία θα προκύψουν από αύριο. 

Σκληρό πόκερ για Λιούμπισιτς, «η Ντινάμο απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ» γράφουν οι Κροάτες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:47 - 30.01.2024

Σκληρό πόκερ για Λιούμπισιτς, «η Ντινάμο απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ» γράφουν οι Κροάτες

Σε σκληρά παιχνίδια τακτικής έχει μπει η Ντιναμό για την μεταγραφή του Λιούμπισιτς, με τα κροατικά ΜΜΕ να γράφουν πως απορρίφθηκε η πρόταση των τριών εκατομμυρίων της ΑΕΚ - "Δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά", ξεκαθαρίζει η ΑΕΚ

Καταρχάς από αύριο Τετάρτη αναμένεται να δώσει και πάλι το παρών στις προπονήσεις στα Σπάτα ο Αρόλντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του στο κύπελλο εθνών Αφρικής. Και ο Αλμέιδα τον περιμένει αύριο ξανά στα Σπάτα. Κάτι που σημαίνει πως υπολογίζεται και για το ματς της Κυριακής. 

Από εκεί και πέρα ο Αλμέιδα βρίσκεται σε αναμονή για τις περιπτώσεις του Λιβάι Γκαρσία αλλα και του Κώστα Γαλανόπουλου. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών, όμως πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Και υπάρχουν πιθανότητες να μπουν μέσα στις επόμενες μέρες ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς στα Σπάτα. 

Ανάλογα με το πότε αυτό θα γίνει και ανάλογα φυσικά με την αγωνιστική εικόνα που θα έχουν, θα αποφασίσει ο Αλμέιδα αν μπορεί να υπολογίζει έναν εκ των δυο ή και τους δυο, για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα. Πάντως με δεδομένη την απουσία και του Γιόνσον και του Σιμάνσκι από το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Αλμέιδα έχει θεωρητικά μεγαλύτερη αγωνία για τον Γαλανόπουλο.