Αυτή είναι η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφος του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς (pics)

Ο Λιούμπισιτς με την αγαπημένη του

i

© Instagram

Αυτή είναι η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφος του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:01 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 29.02.2024

Η ξανθιά καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του Ρούμπεν Λιούμπισιτς και το ενδεχόμενο μετακίνησης στην Ελλάδα.

Μπορεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (28/1) να μην υπήρχε κάποια μεταγραφική εξέλιξη από την ΑΕΚ, ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Πριν μερικές ώρες, τα ΜΜΕ της Κροατίας αποκάλυψαν το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα του έγκυρου «sportske», ο γεννημένος στη Βιένη αλλά με κροατική υπηκοότητα, έχει έρθει σε συμφωνία και είναι έτοιμος να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σιμάνσκι και η αποδέσμευση του Μοχαμαντί έχουν δημιουργήσει ένα κενό στις συγκεκριμένες θέσεις, το οποίο μπορεί να καλυφθεί από τον ίδιο. Μάλιστα ο Λιούμπισιτς αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ και στα δύο ματς για τα προκριματικά του Champions League τον περασμένο Αύγουστο, όπου και βρήκε δίχτυα, δείχνοντας έτσι την ποιότητά του. 

Ο Λιούμπισιτς τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αισίως η μεταγραφή, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δεν θα έρθει μόνος τους στην Ελλάδα. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Λάουρα, η οποία τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Η εντυπωσιακή σύντροφός του είναι αρκετά δραστήρια στα social media, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Σκληρό πόκερ για Λιούμπισιτς, «η Ντινάμο απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ» γράφουν οι Κροάτες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:47 - 30.01.2024

Σκληρό πόκερ για Λιούμπισιτς, «η Ντινάμο απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ» γράφουν οι Κροάτες

Σε σκληρά παιχνίδια τακτικής έχει μπει η Ντιναμό για την μεταγραφή του Λιούμπισιτς, με τα κροατικά ΜΜΕ να γράφουν πως απορρίφθηκε η πρόταση των τριών εκατομμυρίων της ΑΕΚ - "Δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά", ξεκαθαρίζει η ΑΕΚ