Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος.

i

©intime

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Βασίλης Μοιρώτσος 19:30 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 31.07.2023

Ο Γιάννης Αλαφούζος δίνει το παρών στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Ντνίπρο.

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο το βράδυ στη Λεωφόρο ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του τα τελευταία χρόνια. Ο επαναληπτικός με την Ντνίπρο, έχοντας ως βάση το υπέρ του 3-1 στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, στέλνει τους πράσινους σε ομίλους ευρωπαϊκούς διοργάνωσης αν όλα πάνε καλά και οι πράσινοι πάρουν την πρόκριση. Και όλα στον Παναθηναϊκό κινούνται γύρω απ' το μεγάλο παιχνίδι.

Στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού σπουδαίου αγώνα το παρών δίνει και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος. Ο Αλαφούζος είναι δίπλα στην ομάδα όλο το τελευταίο διάστημα και αντιλαμβανόμενος πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι, δείχνει με την παρουσία του τη στήριξή του προς τους παίκτες και τον προπονητή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει και μια σύντομη ομιλία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του.

Αλαφούζος, Γιοβάνοβιτς / Intime Αλαφούζος, Γιοβάνοβιτς / Intime

Γιοβάνοβιτς: «Χαρά μας να παίξουμε πολλά ματς υψηλού επιπέδου, αυτό γίνεται με τις μεγάλες ομάδες»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός αύριο τη δουλειά του, να επικρατήσει δεύτερη φορά της της Ντνίπρο μπροστά στον κόσμο της ομάδας στη Λεωφόρο και έπειτα να σκεφτεί τη Μαρσέιγ. Ο Σέρβος τεχνικός, παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε ότι υπάρχουν σκέψεις για επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ και υποστήριξε ότι για τον Παναθηναϊκό, που είναι μεγάλος σύλλογος, θα πρέπει να είναι χαρά να παίξει πολλά ματς υψηλού επιπέδου. Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού»:

«Κάθε ματς το καλοκαίρι ειδικά για το Champions League κρύβει παγίδες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων αυτή την εποχή δεν είναι μεγάλος. Θέλει προσοχή και συγκέντρωση στη δουλειά, που πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Άλλες και οι καιρικές συνθήκες εδώ. Στο πρώτο ματς πήραμε αποτέλεσμα και για την εποχή κάναμε καλή εμφάνιση. 

Ήμασταν εύστοχοι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ντνίπρο είναι ποιοτική θέλει να έχει την κατοχή. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν έχω λόγο να αμφιβάλω, το βλέπω στην προπόνηση. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιοβάνοβιτς.