Σοκ στην ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο ο Μουκουντί!
i

© Intime

Σοκ στην ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο ο Μουκουντί!

Κώστας Τσίλης 18:29 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 19.09.2023

Μπαίνει στο νοσοκομείο ο Μουκουντί προκειμένου να κάνει έναν κύκλο εξετάσεων, λόγω μιας λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί και υπάρχει κίνδυνος να μην ταξιδέψει στην Αγγλία

Λίγα 24ώρα μόνο μετά την απώλεια του Ντομαγκόι Βίντα από το ματς της Πέμπτης με την Μπράιτον, η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει και τον Αρολντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από μια ίωση, η οποία επιμένει ήδη εδώ και μέρες. Και έτσι χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο για να κάνει έναν κύκλο εξετάσεων. 

Ακόμα είναι άγνωστο αν θα χρειαστεί είτε περαιτέρω νοσηλεία λόγω της λοίμωξης ή ακόμα για να κάνει έναν μεγάλο κύκλο εξετάσεων. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αποστολή της ΑΕΚ «πετάει» αύριο το πρωί για την Αγγλία. Επίσης σίγουρα ο Μουκουντί δεν θα κάνει σήμερα προπόνηση. Και μένει να φανεί αν θα υπάρξει η δυνατότητα να ταξιδέψει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. 

Πάντως η λοίμωξη αυτή ταλαιπωρεί τον Μουκουντί σχεδόν από τότε που επέστρεψε από την εθνική του ομάδα. Και μάλιστα έκανε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να παίξει την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όμως κρίθηκε απαραίτητο να κάνει αυτόν τον κύκλο των εξετάσεων, καθώς αυτή η λοίμωξη επέμενε.

Η ΑΕΚ πάει για ευρωπαϊκή «μάχη» με πιθανές ελληνικές προσθήκες στην ενδεκάδα
EUROPA LEAGUE

17:25 - 19.09.2023

Η ΑΕΚ πάει για ευρωπαϊκή «μάχη» με πιθανές ελληνικές προσθήκες στην ενδεκάδα

Το αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα για το ματς της Πέμπτης με την Μπράιτον δεν έχει "κλειδώσει" ακόμα, αλλά Μήτογλου, Γαλανόπουλος, ίσως και Μάνταλος, διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα

Αν πάντως δεν τα καταφέρει ούτε ο Μουκουντί να παίξει την Πέμπτη, τότε η ΑΕΚ θα πάει στο ματς με τον Μπράιτον χωρίς τους δυο βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς. Και με μοναδικό καθαρόαιμο στόπερ, τον Σίμο Μήτογλου. Αυτό θα σημαίνει πως είτε ο Σιμάνσκι, είτε ο Χατζισαφί, θα επιστρατευτούν για να πάρουν τον ρόλο του κεντρικού αμυντικού.