«Σμπαραλιάστηκε» η απόδοση του Ολυμπιακού: Τι λένε οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Σμπαραλιάστηκε» η απόδοση του Ολυμπιακού: Τι λένε οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:46 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 10.03.2024

Η απόδοση του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου φαίνεται να έχει αλλάξει δραματικά. Τι λένε οι στοιχηματικές εταιρείες για τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-24.

Ιδανική εκκίνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ, καθώς έφυγε νικητής με ανατροπή (3-1) από το «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό και ξαναβρέθηκε στην τρίτη θέση προσπερνώντας τους Πειραιώτες. Υπενθυμίζεται ότι επιστράφηκε ένας βαθμός τους «ερυθρόλευκους» από το CAS.

Από 'κει και πέρα, στο... Classico της Θεσσαλονίκης ο Άρης ήταν αυτός που πήρε το «τρίποντο», επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να χάσει την πρωτιά, την οποία πήρε η ΑΕΚ, η οποία ήταν επιβλητική στη Λαμία, «καθάρισε» με 4-0 και επέστρεψε στην κορυφή.

Έτσι λοιπόν, η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται κι όλα θα κριθούν στο μίνι πρωτάθλημα. Τι λένε οι στοιχηματικές εταιρείες για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Super League;

Η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ στη 3η. Ωστόσο η απόδοση του Ολυμπιακού έχει ανέβει δραματικά.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

  • ΑΕΚ: 1,65
  • Παναθηναϊκός: 4,25
  • ΠΑΟΚ: 6,50
  • Ολυμπιακός: 10,00