Stoiximan Super League: Σπουδαίες μάχες στην κορυφή και την «ουρά»
i

© Intime

Stoiximan Super League: Σπουδαίες μάχες στην κορυφή και την «ουρά»

Sportal newsroom 09:20 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 05.03.2023

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα Κυριακής για την 25η αγωνιστική της Stoximan Super League.

Μεγαλώνει το ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής της βαθμολογίας της Stoiximan Super League. Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, οι ομάδες θέλουν τους απαραίτητους βαθμούς που θα τους φέρουν πιο κοντά στους στόχους τους.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής για την 25η αγωνιστική ανοίγει στο Φάληρο όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι Πειραιώτες προέρχονται από το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και θέλουν το τρίποντο για να εκμεταλλευτούν τυχόν γκέλες των πρωτοπόρων.

Η ομάδα της Λιβαδειάς προέρχεται επίσης από «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό με τους Βοιωτούς να παίρνουν σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς. Ο Λεβαδειακός από την άλλη είναι στη 13η θέση με 14 βαθμούς.

Η αποστολή των Πειραιωτών: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιελ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Μπελμόντε, Τορό, Χάμοντ, Μεχία, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Συμελίδης, Τσάπρας, Σαχπεκίδης, Σαβιέρ, Παζ.

Στα Γιάννενα, ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται τον Βόλο σε μία αναμέτρηση χωρίς μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου στην Τρίπολη, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΣ είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 36 βαθμούς και είναι στην έκτη θέση.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τζίνο, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Νίνης, Λέο, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Τσελεμπάκης, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Βαθμούς για την αποφυγή της τελευταίας θέσης ψάχνει η Λαμία που φιλοξενεί τον Άρη. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόλου έχει 13 βαθμούς με μία μόλις νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης, από την άλλη, είναι στην πέμπτη με 37 βαθμούς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έναν βαθμό περισσότερο από τον Βόλο.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Nικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Ετέμπο, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος.

Νίκη που θα τη φέρει - έστω και προσωρινά - στην κορυφή ψάχνει η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη. Σημειώνεται ότι η αγωνιστική κλείνει με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό τη Δευτέρα. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει μπροστά της πρόγραμμα - βουνό αφού ακολουθούν οι αγώνες με τον Ολυμπιακό για πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά το εξ αναβολής ματς με τον Ατρόμητο για τη Stoiximan Super League.

Ο ΟΦΗ είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Η ομάδα της Κρήτης προέρχεται από νίκη κόντρα στον Ιωνικό την προηγούμενη αγωνιστική.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Γοχού, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τζου.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέρτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Κοσίδης.

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αναζητεί ο ΠΑΟΚ που κοντράρεται με τον Ιωνικό. Η ομάδα του Λουτσέσκου προέρχεται από το 0-0 κόντρα στον ΠΑΣ και αντιμετωπίζει τους Νικαιώτες που εμφανίζονται βελτιωμένοι με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στην τέταρτη θέση με 48 βαθμούς. Ο Ιωνικός είναι στη 12η θέση με 15 βαθμούς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον, Τζίμας.

Η αποστολή του Ιωνικού: Μπόμπι Αλέν, Γιώργος Χριστοδουλής, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Oύγκο Σόουζα, Κώστας Τσιριγώτης, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σίμο Ρουμπουλάκου, Αλεξί Ρομαό, Ραμάν Τσίμπσαχ, Φαμπιάν Αντούνες, Ζινεντίν Μασάς, Βασίλης Πογοσιάν, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Τζέρσον Καμπράλ, Δημήτρης Μάνος, Χρήστος Ελευθεριάδης, Σεμπά, Βασίλης Μάντζης.