Στον ΠΑΟΚ Β μέχρι να φύγει ο Κουαλιάτα

Νίκολας Κουαλιάτα

i

©intime

Στον ΠΑΟΚ Β μέχρι να φύγει ο Κουαλιάτα

Ο Νικολάς Κουαλιάτα δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου και πλέον είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ Β.

Ο Νικολάς Κουαλιάτα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του στην Κουιαμπά. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Για αυτό τον λόγο μάλιστα, ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β υπό τις οδηγίες του Αλέξη Αλεξιάδη.

Ο Κουαλιάτα είχε φλερτ με ομάδες από την πατρίδα του, ωστόσο επιθυμούσαν τη απόκτηση του ως ελεύθερη μεταγραφή, με τον Δικέφαλο να μην είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο, καθώς για τον παίκτη έδωσε ένα ποσό πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι για την ώρα θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων». Πρέπει να σημειωθεί πως ο δανεισμός του στην Κουιαμπά δεν πήγε και πολύ καλά, αφού ο σύλλογος από τη Βραζιλία έσπασε τον δανεισμό του, καθώς θεώρησε πως ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεν μπορούσε να προσφέρει, αλλά με την απόδοση του και τη παρουσία του δημιουργούσε πρόβλημα και στην υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι, ο Κουαλιάτα έχει να προπονηθεί με ομάδα από τα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού από τότε έως και σήμερα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα με γυμναστή.